24 godziny

(15 wyników)
  • Uwielbiam serial "24 godziny" i uważam go za najlepszy serial sensacyjny wszech czasów - kto się ze mną zgadza ?????
  • Tak, Panowie i Panie z "Polsatu" - właśnie amatorszczyzna straszliwa z Was wyłazi. Każda szanująca się telewizja na świecie jeśli zaczyna nadawać serial, nadaje go o stałej godzinie, w stałe dni tygodnia. Jeśli z jakichś wyjątkowo ważnych powodów godzina lub dzień emisji muszą być zmienione - uprzedza się o tym widzów wielokrotnie, w przerwach reklamowych. Nie rozumiem polityki "Polsatu", który chyba celowo chce zniechęcić do siebie widzów. Ciągłe zmiany godziny nadawania tak popularneg...
  • Mam jedno pytanie.Przeglądam gazety i nie widze żeby polsat miał nadawać 24godziny 3 września.Czy ja coś przeoczyłam???
  • Tony Almeida żyje. W oficjalnej zapowiedzi siódmego sezonu (serial powraca 13 stycznia) zapowiedziano powrót Carlosa Bernarda do obsady serialu. :)
  • Szkoda, że dowiaduję się dwa dni po fakcie.
  • uwielbiam ten serial i napiecie z jakim sie go oglada. wlasnie koncze 3 serie, i wkrotce zaczne 4. szkoda, ze polsat pokazal tylko 1 serie. :(
  • Odcinek z niespodzianką:) Canal+ godz. 21
  • UWAGA! Wszyscy wierni fani serialu - Polsat kontynuuje politykę zniechęcania - kolejne zmyłki... Wszystkie programy TV (w gazetach, w Internecie, także na stronie www.polsat.com.pl) podają, że w najbliższy wtorek kolejne odcinki można zobaczyć o 23.15 i 00.15. ALE - w przerwach filmów w Polsacie (po reklamach) podają, że będzie to 22.45 (!!!) i 00.15 Nie mam pojęcia, czy to jest błąd, czy też polsatowi "fachowcy" znowu z sobie tylko wiadomych przyczyn zmienili wczesniejsze zapowie...
  • Witam, czy jest wsród Was ktoś, kto nagrywa ww film? Czy zechciałby uzupełnić mi odcinki od godz. 20.00 do 00.00? Te cztery odcinki przegapiłem i żona dała mi tydzień na ich uzupełnienie:-( bo jak nie to czekają mnie straszne rzeczy, nie wiem, obiadu nie będzie czy co? Będę bardzo zobowiązany. Pozdrawiam.
  • Co do serialu 24h Z całym szacunkiem - trzeba było jeszcze zrecenzować odcinek po odcinku ze szczegółami, specjalnie dla tych którzy nie ogladali - skoro juz pan zdradzil zakonczenie ostatniego odcinka serii 1 i 2. Brak szacunku dla czytelnika - tak na przyszlość, jeśli już trzeba coś takiego napisać to się uprzedza, że w tekscie bedzie "spoiler". Pozdrawiam.
  • Moze ktos wie czy bedzie kolejny sezon 24 godzin??? Wlasnie skonczylem ogladanie 4 sezonu i nigdy dosc... Tworcy choc...(nie bede moze zdradzal szczegolow) to dali sobie furtke do nakrecenia kolejnego sezonu. Serial bije na glowe wszystkie inne jakie do tej pory ogladalem :)
  • co sądzice o tym filmie, jaki była wasz ulubiony bohater?odcinek? seria?
  • Podczas niedzielnych odcinków emitowali pasek, że na kolejny nowy odcinek zapraszają we wtorek, 5 września. Tymczasem nadali go wczoraj, a dzisiaj pewnie puszczą kolejny. Jeśli będą w porządku, to 5 września powtórzą te dwa odcinki, ale mocno w to wątpię.
  • Genialna sprawa. Twórcy skopali tyłki tym odcinkiem 24 Godzinom i Prison Break do kupy wziętych. Warto było się przemęczyć paroma słabszymi odcinkami.
  • Najlepszy serial sensacyjny XXI wieku od niedzieli w Polsacie. O godzinie 21:45 rozpoczną się 24 godziny, których nigdy nie zapomnisz Jack Bauer

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się