amway

(9 wyników)
  • Witam! Poproszę o kogos bieglego w sprawie o wyjasnienie róznic pomiedzy Amway i Vebso. W wersji w jakiej zrozumiałem tę sprawę to Vebso jest czymś zewnetrznym wobec Amwaya, jakimś dodatkiem. Z tego, co ustaliłem to Amway ma w swojej ofercie ok 400 produktów, bo sam tyle podaje, zliczenie z cennika też daje podobna liczbę. Jak mniemam sa to produkty mlm czyli handlowanie nimi na ogólnych zasadach networkmarketingu. NIe wiem jednak jakie są zasady sprzedazy w Vebso cz...
  • Bardzo proszę o kontakt z konsultantem tej firmy ponieważ jest mi potrzebny odplamiacz. Dzięki
  • Kara za szatańską plotkę www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070322/swiat/swiat_a_8.html Czterech byłych dystrybutorów firmy Amway musi zapłacić 19 mln dolarów za szerzenie pogłosek, że konkurencyjny koncern przeznacza swoje zyski na kościół szatana W 1995 roku klienci dzwoniący na amerykańską centralę Amwaya musieli wysłuchać nagranych na automatyczną sekretarkę pogłosek o diabelskiej działalności Procter & Gamble i apelu o bojkot produktów tej korporacji. P & G jest wła...
  • Witam(7)

Widze ze masz duze doswiadczenie i wiesz o czym mowisz dlatego chce cie spytac - dlaczego to Amway stosuje przestarzale metody z lat piecdziesiatych i jakie to sa nowoczesne metody?
  • Sława! Wedle bardzo obiegowej opinii, w którą wierzą szczególnie początkujący networkerzy utożsamia sie pojęcia wymienione w tytule wątku według schematu: 1.szerokość- pieniądze; 2.glębokośc- stabilność... Z takim schematem mozna sie zgodzic sie tylko częściowo i dopiero po spelnieniu pewnych bardzo istotnych warunków. Aby się przekonać iż może i na ogól jest calkowicie odwrotnie wystarczy rozważyć skrajne struktury bardzo (tylko gleboką) i bardzo (tylko) szeroką. Ad...
  • Witam! Zapewne wielu z Was podobnie jak i wielu moich znajomych z niejednego pieca chlebajadało.., pewnie współpracowaliście z niejedną korporacją, w niejednej tez robiliście zakupy, niejedno tez słyszeliście... Bo przecież sprzedaż bezpośrednia i MLM to juz prawie 25lat w Polsce, a niektórzy mogli mieć jeszcze doświadczenia zagraniczne. Opowiedzcie o swojej drodze, swoich przygodach, może też przytoczycie zabawne anegdoty... Chcesz więcej,klinij tu: MLM, biznes po godzi...
  • Witam! Ja oczywiscie jestem od wielu lat entuzjasta MLM jako bardzo efektywnej formy handlu i bardzo dogodnej formy rozpoczynania działaności gospodarczej... Jednak i ta forma ma swoje i sukcesy i bariery. DSA podaje iz wszystkie firmy zreszone na świecie wykonuja obrot na poziomie 100mld$. Te dane beda jednak nieco zaniżone, gdyz jest sporo firm i sporo uslug rozprowadza się metoda DS, lecz nawet jej operatorzy nie wiedża iz jest sprzedaz bezposrednia, jak pan Joudain nie...
  • Kto byl pierwszy Oriflane czy Amway? Kto z kogo sciagnal plan marketingowy?
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się