jkw2 06.12.06, 19:15 Widze ze masz duze doswiadczenie i wiesz o czym mowisz dlatego chce cie spytac - dlaczego to Amway stosuje przestarzale metody z lat piecdziesiatych i jakie to sa nowoczesne metody? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignorant11 Re: Witam 07.12.06, 23:14 jkw2 napisał: > Widze ze masz duze doswiadczenie i wiesz o czym mowisz dlatego chce cie spytac > - dlaczego to Amway stosuje przestarzale metody z lat piecdziesiatych i jakie t > o sa nowoczesne metody? Sława! NO napewno nie mialem na mysli calego Amwaya, ale postawe niekttórych LIderów, których spotkalem PO prostu podejscie jakie oni prezentuja: mamy najlepszy produkt, wiec Wy go kupujcie jest po prostu anachroniczne. tak postepowali sprzedazowcy w latch 50 tych. Teraz z naszym produktem wchodzimyw subiektywny swiat potzreb klienta i od tego zaczyna juz nawet faze projektowania produktu. Podobnie postepujemy przy sprzedazy. Nie najpierw nasz produkt, ale Twoje potrzeby KLiencie jak mozemy je zaspokoic, jak nasz produkt moze rozwiac Twoje problemy, której najpierw musimy poznac i od tego zaczynamy. Natmiast PT Koledzy Amwayowcy jakich poznałem postepowali własnie odwrotnie. Zamiast powiedzc jak Amway moze ulatwic ich zycie, to oni o tych miliardach Amwaya i o sukcesachw Chinach... Przepraszam, ale co mnie to obchodzi? To przeciez kasa i sukcesy koporacji, ktore w zadnym albo w znikomym stopniu podzielam. Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link
jkw2 Re: Witam 08.12.06, 08:35 Nie wiedzialem, ze Amway nie zwraca uwagi na potrzeby klientow tylko produkuje jakies produkty i wysyla sprzedawcow, aby to rozprowadzali. Bardzo mnie ten temat interesuje, czy moglbys cos blizej napisac w szczegolach? Odpowiedz Link
1szylider Re: Witam 09.12.06, 00:22 jkw2 napisał: > Nie wiedzialem, ze Amway nie zwraca uwagi na potrzeby klientow tylko produkuje > jakies produkty i wysyla sprzedawcow, aby to rozprowadzali. > Bardzo mnie ten temat interesuje, czy moglbys cos blizej napisac w szczegolach? Ja chyba napisałem, że nie Amway, ale niektórzy Amayowcy znani mi wykazuja taka postawe. Czemu przeinaczasz co napisałem? Odpowiedz Link
jkw2 Re: Witam 09.12.06, 11:40 Piszac na tamym forum nie zaznaczales,ze twoje informacje sa oparte na tym co robi kilku znanych ci ludzi. Wiec nic nie przemilczam. Robisz dokladnie taka sama robote ja inni w tego tepu biznesie. Opowiadzasz o tym jak to mozna zarobic pieniadze, pobudzasz ich marzenia, namawiasz do handlu po domach i ulicach wciskajac, ze maja doczynienia z tak swietna firma i znakomitymi produktami. Malo tego spotykasz sie z nimi i promujesz im spotkania motywacyjne na ktorych jest mowa o sukcesie i zarabianiu pieniedzy w oparciu o wspolprace z Oriflame, czy to nie zakrawa na sekciarstwo. Odpowiedz Link
1szylider Re: Witam 09.12.06, 12:46 jkw2 napisał: > Piszac na tamym forum nie zaznaczales,ze twoje informacje sa oparte na tym co r > obi kilku znanych ci ludzi. Wiec nic nie przemilczam. Tam odnosiłem do Uczestników tamtego forum. > Robisz dokladnie taka sama robote ja inni w tego tepu biznesie. +++Dokładnie to moze nie taka sama. Bo nawet w obrebie jednej firmy Liderzy moga sie znacznie róznic. Opowiadzasz o t > ym jak to mozna zarobic pieniadze, pobudzasz ich marzenia, namawiasz do handlu > po domach i ulicach wciskajac, ze maja doczynienia z tak swietna firma i znakom > itymi produktami. PO domach i ulicach? Spotkałem sie z okresleniem ulica na oznaczenie rynku, wtedy tak, ale to okreslenie bardzo uogólnione. Malo tego spotykasz sie z nimi i promujesz im spotkania motyw > acyjne na ktorych jest mowa o sukcesie i zarabianiu pieniedzy w oparciu o wspol > prace z Oriflame, czy to nie zakrawa na sekciarstwo. +++????Sekciarstwo? Mysle ze nie. Ja mowie jak moga ulozyc sobie zycie w oparciu o pewna oferte, która ja wybralem. Odpowiedz Link
vanessa.iwa Re: Witam 01.10.13, 20:06 Drodzy Państwo, jestem dystrybutorem Amway od 4 lat. W Internecie można znaleźć wiele sprzecznych danych. Jeśli poszukujecie Państwo fachowych informacji na temat samej firmy, lub profesjonalnego dystrybutora produktów, proszę o kontakt. Jestem wizażystką i instruktorką fitnessu z dużą wiedzą na temat samej firmy i jej produktów. Chętnie odpowiem na wszytskie pytania. tel. 660 708 928 strona www: www.dabrowskaiwona.pl email: iwona.h.dabrowska@gmail.com Odpowiedz Link
karybka Re: Witam 13.03.17, 15:13 Produkty Amway - chcesz zyskać czas przy sprzątaniu, pięknie wyglądać i zadbać o zdrowie? Ekologiczne produkty i Luksusowa obsługa. Masz pytania - zadzwoń Tel: 574 187 141 www.euromonitor.com/amway-claims Odpowiedz Link