argos

(6 wyników)
  • Prosze macie jakies doswiadczenia z meblami z argosu.Pododba mi sie jedna sypialnia,ale jestem ciekawa jakiej sa jakosci itp... www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/6433138.htm mam na mysli te mebelki ... Dzieki
  • Chodzi mi o taki pierwszy, ktory moze byc prezentem dla dziecka 12-18 miesiecy. A no i najlepiej online z dostawa do domu. Wiecie moze. Patrzylam juz na strone Mothercare nad Toys'R'Us i nic nie znalazlam... Serdecznie dzikuje za jakakolwiek podpowiedz...
  • Wiem, ze takich wozkow jest duzo, niedlugo wybieram sie na przeglad sklepow, ale moze uda mi sie zrobic jakas wstepna selekcje. Jakich wozkow-parasolek uzywacie? Czy mozecie je polecic? Bede szukac czegos przede wszystkim lekkiego, latwo skladajacego sie (najlepiej jedna reka). Fajnie, gdyby mialo funkcje rozkladania siedzenia i budke (ale niekoniecznie). No i raczej zeby bylo dosc tanie - to ma byc tylko dodatkowy wozek. Ale tez nie taki, ktory sie zaraz rozleci lub odpadna mu ko...
  • Chidzi mi o klimatyzacje w domu, bo wiatrak w te upaly nic nie pomaga. dziekuje A.
  • Mamy z UK. Poradzcie gdzie moge kupic plastikowe torby na ubrania, z ktorych odsysa sie powietrze (odkurzaczem chyba), zeby zmniejszaly swoja objetosc. Ale jak sie to diabelstwo nazywa (to moze jakos poszukam internetowo). Szukam w Argosie, ale juz nie mam pomyslu jak to sie moze nazywac. Thank you from the mountain :-)) !!
  • Mamusie pomozcie mi prosze. Maz bedzie sam jechal samochodem do Wielkiej Brytanii (Irlandia Północna) wiec mozemy zabrac sporo rzeczy, ale chodzi mi o to na co zwrocic uwage np. jakich rzeczy zabrac na prawde duzo, bo sa o wiele drozsze niz w Polsce (podobno Pampersy maja bardz drogie! To prawda?), a czego nie oplaca sie targac bo to samo albo lepsze mozna kupic na miejscu. No i jakie ubranka, bedziemy od marca do czerwca, juz lzejsze czy wiecej cieplych??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się