argos

(4 wyniki)
  • Argos co to za firma i jaki ma zwiazek z Arią? Jest to sklep czy co? I z jakiego rocznika są te Arie na obrazku? One mają te stare koła... tiny.pl/z5bv
  • Dziewczyny czy możecie mi polecić jakiś sklep w Londynie, gdzie można kupić M&P Beat? Oczywiście w miarę najtaniej. Mam siostrę w UK, która niestety jest nie dzieciata więc nie ma wiedzy ... ;) Dzięki
  • Zdaje mi sie jak sie nie pomyliłam że mieszkasz w Anglii mam pytanie czy mogłabyś rozważyć wysyłkę 3 arii Mamas&Papas dla chetnych forumek (oczywiście po wpłacie na konto). One kosztują 69 funtów w paczce 20 kg powinny się zmieścić 3 szt -koszt 20 funtów na 3. Jakbyś to widziała i jaką cenę by one ostatecznie miały
  • Dziewczyny mam taką prośbę. Chciałabym kupić wózek Mamas and Papas PULSE + dokładnie Ale... oczywiście nie mam możliwości go obejrzeć. Natomiast koleżanka wylatuje do Anglii za tydzień i może mi go kupić. Stąd moja prośba: czy któraś mogłaby udać się do sklepu obejrzeć ten wózek? Chodzi mi o takie dane: * wymiary siedziska i oparcia * sposób regulacji podnóżka * jak wózek się podbija z dzieciem w środku (to jest bardzo ważne) * czy jest jakaś amortyzacja? Dodam jeszcze, że uda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się