argos

(22 wyniki)
  • mozecie cos powiedziec o tych zestawach? ineresuje mnie ten Square Coffee Latte 16 Piece Stoneware Dinner Set. Chce kupić 2 lub 3 zestawy, ale tez nie chce sie rozczarować. Mam pare talerzy kupowanych na sztuki i niestety po 2 miesiacach sa obite i popekane, znów inne są tak dobrej jakości że nawet ryski nie widać i zastanawia mnie jak to jest z tymi droższymi zestawami w argosie. Czy są dobrej jakości?
  • Jak w temacie. Może ktoś się orientuje jaki rozmiar ma ta pościel? albo chociaż powie mi gdzie szukać rozmiaru?? www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/1190139.htm
  • Kupiłam stół i krzesła w Argosie z dostawa do domu. W katalogu "stało" jak byk, że dostawa 14 dni. Juz przy kasie mi powiedzieli, że dostawa w 28 dni i że zadzwonią się umówić. Zadzwonili po kilku dniach i ustalili termin, który sporo te 28 dni przekraczał, ale powiedzieli, ze bardzo przepraszają. Od tego czasu dzwonili dwa razy, w przeddzień dostawy, że przepraszają, ale nie ma "in stock" i musza przesunąć termin. Tak o półtora tygodnia średnio. Ustalałąm pod te terminy wyjazdy i inne spraw...
  • sorry za kolejny post z serii 'co na prezent".. tym razem dla 4.5 latki, na gwiazdke. wygladaja tak samo i cena ta sama. leap pad ma kamerke i robi zdjecia: www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/9365382/Trail/searchtext%3ELEAP+PAD.htm inno pad ma mp3 player i puszcza filmy: www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/9364998/Trail/searchtext%3EINNOPAD.htm i czy w ogole to ma sens wydawac 80 na taki prezent? opcja druga to rower.
  • garnków tefal ingenio ? przeszukałam chyba całego neta i znalazłam 2 patelnie i kilka pokrywek czy w ogóle jest możliwe dostania tych garnków tutaj czy tylko w Pl bo tam to jest ich pełno.
  • Czesc ,mam zamiar w najblizszym czasie kupić sprzęt do pieczenia chleba.Przeglądałam katalog Argosa i nie bardzo wiem na jaki się zdecydować?dziewczyne poradzcie.Z góry dziękuje za odpowiedzi.
  • Interesuje mnie czy ta poduszka jest w jednym kawalku, jak typowa poduszka czy tez moze jest w ksztalcie litery "U"? Moze ktoras z Was uzywala takiej? No i w ogole czy byla przydatna? Tutaj link, o ktora chodzi: www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?storeId=10001&catalogId=1500002201&langId=-1&searchTerms=NURSING+PILLOW
  • Maszynkę elektryczna, taką domową do krojenia chleba, wędlin, ser. Kurcze obłażę tutaj okoliczne AGD i nigdzie takiego cuda, co to w Polsce go na pęczki nie ma. A może jednak jest?
  • Dziewczyny, nasz dyson powinien przejsc juz na emeryture. Kupilam 5 lat temu uzywanego i teraz czas na nowy. Ktory wybrac? (w perspektywie posiadania duzego domu ze schodami). W Argosie teraz przecena: www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?storeId=10001&catalogId=1500002451&langId=-1&searchTerms=DYSON Moze ktorys z tych przecenionych? Czy w domu lepiej sie sprawuje stojacy?
  • Drogie Mamy:)Chce kupic mojemu maluchowi (11 miesiecy) takich chodzik-jezdzik. Zastanawiam sie jednak ktory wybrac: www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?storeId=10001&catalogId=1500001501&langId=-1&searchTerms=3671979&Submit=GO+%3E www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?storeId=10001&catalogId=1500001501&langId=-1&searchTerms=3671333&Submit=GO+%3E. Moze macie cos podobnego i mozecie podzielic sie doswiadczeniem?
  • Kochane dziewczyny, szykujemy sie do przeprowadzki. No i mam problem koniecznie muszę kupić taką bramke do zabezpieczenia schodów, sa strasznie strome. Dla mojego 18-miesięcznego szkraba bo inaczej całe dnie spedzę przy schodach. Kiedyś gdzies mi migneły ale to jeszcze w Polsce tu nie widzialam. Nie wiem jak to sie nazywa po angielsku. Jest tu tyle mam , napewno wiecie dlatego proszę o rady. Ania
  • dziewczyny moja corcia 2 lata ucieka mi na spacerach musze kupic ale nie wiem gdzie i nie wiem jak sie to nazywa taka "smycz" doradzcie cos dziekuje.
  • Dziewczyny, moze ktoras z Was ostatnio kupowala lozko i moze polecic sklep, moze byc internetowy. Chcialabym kupic lozko typu divan, z szufladami. No i do niego materac, raczej twardy. Ogladam rozne rodzaje i nie wiem w sumie, ktory najlepszy. Polecicie cos? Chcialabym kupic cos naprawde porzadnego, ale i sie nie zrujnowac :) Z gory dzieki.
  • Jak w tytule dziekuje za wskazówki, gdzie kupic bramke na schody przed maluchami, teraz znów mam problem - nie moge odnaleźć w katalogu w necie - Argosa czy maja foteliki do samochodu dla dzieci. A poza tym kompletnie sie nie znam. Potrzebuję na 18-mcy to czy kupować do 18 kg czy już powyżej (mały ma ok 14), a drugi dla duzego 4 latka , to już chyba tylko podstawka nie. Jestem zielona w tym temacie. A może warto kupić gdzie indziej. Dzieki za wszystkie rady. Pozdraw...
  • Chodzi o DVD nie rozkladane (jak laptop), ale wygdajace jak male TV. Jak to ustrojstwo zamontowac w aucie???
  • Szukam miejsca gdzie mozna kupic nowe, ladne meble w przystepnej cenie i nie chodzi mi o argos, jak poszlam do sklepu gdzie na szybie byl wielki napis sale, to niestety wyjsc musialam szybkim truchcikiem, cena £3,500 za jeden stol i 6 krzesel juz po przecenie jest dla mnie zaporowa, szczegolnie ze potrzebuje umeblowac bez mala caly nasz nowy dom. Chodzi mi glownie o meble do jadalni, salonu i sypialni.
  • Dostanę tu gdzieś "praskę" do ziemniaków, sera itd? Przydałaby mi się czasem, ale jakoś nigdy nie widziałam tego w sklepach. Nawet nie wiem jak to nazwać po angielsku.
  • Dziewczyny, poleccie cos dobrego. Fajna maja promocje teraz na brauna w Argosie, no i chce sie skusic, ale nie wiem, na ktory.
  • szukam mebelkow do pokoju dziecinnego- ikea nie ma nic ciekawego, moze ktos ma jakies namiary (www np)do fajnych sklepow? ebay tez nic ciekawego nie oferuje, a moze ktos sie chce pozbyc swoich ?
  • kochane moje, prosze napiszcie gdzie dostane stroj jakis fajny na przebranie synka w dniu jego pierwszych urodzin?? widzialam fajne w ELC ale na wieksze kilku letnie dzieci gdzie znajde stroj na osobke rozm 80? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się