Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      avanti

avanti

(6 wyników)
    • Potwierdzam, można łączyć bez żadnego problemu. Właśnie wróciłam z zakupów ;)
    • rok temu były w avanti, tym razem nie ma? ktoś wie?
    • w czerwcowym numerze avanti są kupony zniżkowe,na zakupy w dniach 12-13 czerwca
    • ALDO 20% na nową kolekcję. Rabat nie obejmuje środków do pielęgnacji obuwia Ambra 20% rabatu na obuwie z kolekcji jesiennej. Rabat nie łączy się z innymi promocjami Atlantic 15% na całą nową kolekcję jesień/zima 2010 oraz kolekcję Basic Bodique 20% na całą kolekcję. Rabat nie łączy się z innymi promocjami Camel active 20% wszystkie spodnie z nowej kolekcji jesienno-zimowej, wszystkich marek: Camel Active, Hattric, Calamar Clarks 30% na cała kolekcję Cocomore 20% na wybrany asortym...
    • Mam kartę rabatową z październikowego numeru AVANTI. Jak te rabaty funkcjonują- sklepów jest kilkadziesiąt, rabaty w nich różne- czy karta uprawnia do zakupu tylko w jednym z wybranych sklepów i jest zabierana przy kasie podczas transkacji, czy też mogę skorzystać z promocji w kilku sklepach?
    • kozaki(12)

jak Wam sie podobają? moim zdaniem boskie, choc dla mnie za drogie i zupełnie niepraktyczne do biegania za dzieciakami :( serwisy.gazeta.pl/avanti/5,70585,4615651.html?i=14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się