avon

(13 wyniki)
  • 1szylider postawił takie pytanie w jednym z wątków... spróbujmy więc może na nie odpowiedzieć. czy aktualna afera w Avonie może doprowadzić do upadku tej firmy? jeśli proces wygrają OKSki, to firma musiałaby ponieść ogromne koszty ZUS i inne za ich pracę. czy do tego dojdzie? a może firma pójdzie na ugodę i skończy się na jakimś małym zadośćuczynieniu dla firmy? strona finansowa ew. porażki Avonu to jedna kwestia. druga kwestia, może nawet ważniejsza, to sprawa zaufania do firmy,...
  • Witam! Moi Mili! Dałem sie sprowokować odpowiadając na niektóre agresywne pod naszym adresem posty... W moim zamierzeniu ma to byc forum w którym znajdzie duzo materiałów o sprzedaży bezposredniej wraz z prezentacją metod działania prezentacją i informacją o poszczególnych firmach. Ponieważ porównania o ile są rzetelne mogą byc prowadzone ale jednak wyzwalaja one duzo emocji, których nie chciałem nadmiernie cenzurować, aby nie obniżać temperatury dyskusji... Teraz je...
  • Witam! Ostatnio pojawiło się na innym forum pytanie początkującej konsultantki Oriflame o sponsorowanie i prośba o założenie specjalnego wątku. Zatem zakładam oczywiście na forum MLM, bo admini powinni dbac o swoje własne fora mimo wzajemnej sympatii i wspólpracy. Chcesz więcej,klinij tu: MLM, biznes po godzinach...   Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam!
  • Witam! Chociaż Oriflame jest jak wszyscy wiemy najlepszą firmą kosmetyczną, najlepszą sprzedaży bezpośredniej i najlepszą firma MLM, to jednak pamiętać musimy iż istnieje więcej firm i sprzedazy bezpośredniej i firm MLM. Nie tylko zdaniem, ale i wielu innych liderów MLM na szacunek i uwagę zasługują tylko i wyłącznie firmy, które podpisały KODEKS ETYCZNY PSSB, oczywiście na rynku działają legalnie równiez inne firmy, ale okazuje sie iż za każdym prawie razem gdy przyjrzeć się ...
  • Witam serdecznie wszytkim nie byo mnie chwile ale byłam na obozie ze studiów w Krynicy i na ulicy tego miasta jedna rzecz mnie zszokowala na każdej ulicy stoją kobiety i sprezdają kosmetyki Avonu zróbmy cos z tym bo nas wykopią. Porozmawiajcie ze swoimi sponosrami ze znajomymi i zróbcie jakas reklame w solariach salonach kosmetycznych, żeby masz sprzedaż w zrosła przecież to od nas zalezy. Konsulatantki Oriflamu łączmy się i weźmy sprawy w swoje ręce w końcu to nasz konkurencja. ...
  • Cieszy mnie, że podjęłaś próbę dyskusji na tematy związane z Tym forum a nie czepianiem się innych uczestników, krytykowaniem zachowań osób nie związanych np. z Avonem oraz szukaniem tematów zastępczych. Cieszy mnie, że wspięłaś się ponad podziały. Wielkie uznanie dla tego co robisz. Pozdrawiam.
  • Witam! W poniższym watku zbieramy przykłady nieuczciwej konkurencji jak: kłamstwa, pomówienia itp... Gdy juz zbierzemy znaczący materiał, to zastanowimy sie co z tym zrobić. Pokażmy iz pewnym karygodnym praktykom mówimy stanowcze nie! Chcesz wejśc na forum sprzedaży bezpośredniej, to klinij tu: MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! 1szylider
  • Witam! Oriflame po ostatnim okresie pewnej zadyszki, teraz po zmianie kierownictwa wyraźnie przystępuje do nowej ofenzywy: 1. Zwiększono wielkośc kredytu dla konsultantów ( odroczona płatność )do 1000zł na jedno zamówienie, wprowadzono kredyt odnawialny dla prowadzących działalnośc gospodarczą 2. Obniżono wartość punktu premiowego, teraz łatwiej osiąga się kolejne progi rabatowe, bo każdy zakup ma większą wartość PP 3. Obniżono wpisowe do 19zł, które dodatkowo zostaje zwróco...
  • ot, co znalazłam: www.networkmagazyn.pl/news/news_20060505_01.html agateka
  • Sława! Chociaż te dokumenty sporządzono w czechach, to jednak na firmach, których znakomita wiekszośc jest w PSSB. Bardzo ciekawe matrerialy socjologiczne: www.amway-europe.com/pdf/Czech_dsa_1.pdf Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie
  • nie sądzę, by ktoś, kto zwie się "konsultantem", mógł zrobić przeogromny biznes. niby nazwa o niczym nie świadczy, ale czy napewno? muszę przyznać, że dziwnie jest sobie wyobrazać nawet sytuację, jak ktoś ogląda mój nowy dom i pyta jak to sie stało, że go wybudowałam i urządziłam tak pięknie, a ja mówię "jestem konsultantka" avon, czy oriflame. hihihi według mnie bycie "konsultantką" to coś fajnego, jako dodatkowe zajęcie w celu tańszych zakupów, taka zmiana nawyków robienia zakupó...
  • jestem dystrybutorem tej firmy. firma ma w ofercie chemię domową, środki czystości i kosmetyki dla............. samochodów. ceny bardzo przystępne. można sprzedawać do sklepów i hurtowni pod warunkiem podpisania umowy dystrybucyjnej. asortyment - na razie około 30 produktów. jeśli jesteś zainteresowany prosze o maila: beata_priv@interia.pl pozdrawiam
  • Drogi Zalozycielu, Polityka prowadzenia tego forum zdaje sie byc bardzo agresywna i przypomina ostra propagande sukcesu, zle kojarzaca sie z propaganda komunistyczna. Proponuje zlagodzic ton, odejsc od ideologii w strone codziennego zycia i sprawic, by to forum stalo sie mile i rzeczowe. Zeby kazda zblakana duszyczka jaka tu dotrze poczula sie jak w domu, podzielila swoimi uwagami. Tymczasem poprosilam dwie kolezanki ( konsultantki Oriflame ) by tu zajrzaly i obie twierdza, ze ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się