blogi

(20 wyników)
  • Pan Masztalarz zawsze podkreślał swoje obycie z komputerem. Brylował na forach internetowych, zaś przed każdymi wyborami uruchamiał z pompą swój sławetny blog, gdzie mógł w uroczysty i pełen frazesów sposób oczerniać władze miasta. Nic nowego, każdy jest do tego przyzwyczajony. Tak było też teraz. Jako, że przez ostatni okres zabłysnął również aktywnością pozainternetową m.in w TSM/KS Siarka - tam dał też znać o swoich marnych i przecenianych zewsząd kompetencjach - co, rzecz jasna zaczęto ...
  • Mastalerz wrócił do pisania bloga. Naturalnie ludzie Dziubińskiego są wściekli i zaczynają go opluwać. Ale kiedy sami opluwali Norbercika, to było dobrze. Zresztą na tym forum, co rusz wszędzie czai się Mastalerz według ludzi związanych z urzędem miasta.
  • Zapraszam do śledzenia loga nt bieżących wydarzeń w mieście - oczywiście subiektywnego - www.olewkakonrad.blog.onet.pl
  • Pan Mastalerz chwali się na swoim blogu że chciałby ale nie może powiedzieć kto będzie tym jego wielkim inwestorem w tarnobrzegu. Aż go korci żeby się już tym pochwalić zrobić konferencje prasową i wielki szum wokół tej sprawy. Drodzy internauci ,tak to prawda Pilkington czyli Huta z Sandomierza kupiła już działki w Machowie ale nie ma w tym ani trochę zasługi Pana Mastalerza. Cała sprawa zaczeła się jeszcze przed wyborami po powodzi i akurat jego szczęście że za jego kadencji zostanie to o...
  • Kłamstwem zakończył swój żałosny blog niedoszły prezydent Tarnobrzega Pan Mastalerz.Olał krótko mówiąc ludzi , którzy na Niego głosowali .Blog miał być odbiciem jego działań na poprawę sytuacjiw Tarnobrzegu i krytyka obecnych władz.Skończyło się jak zwykle na obietnicy.
  • BLOG(6)

CO SIĘ STAŁO Z DUETEM LIPIEC DO MATYKI ?
  • "Stało się co się miało stać. Wróciłem z Warszawy i nagle się okazało, że mamy nowego Prezesa Tarnobrzeskiej Spółdzielni Mieszkaniowej w Tarnobrzegu (TSM). Został nim Norbert Mastalerz. Trudno gratulować takiego stanowiska, gdyż wszystko w moim przekonaniu potrwa co najwyżej trzy miesiące. Rada Nadzorcza, która dokonała tego wyboru działa na granicy prawa, a już niema co wspominać o serii zarzutów prokuratorskich jakie ciążą na jednym z członków tego ciała TSM. Wszystko fajnie i pięknie...
  • norbertmastalerz.blog.onet.pl/ Czyżby obecnie nam panujący stosował taktykę "co złego to nie ja, to oni"
  • No to sobie poużywa.
  • Pan Mastalerz zaprzestał chyba pisać bloga , i jeszcze kłamie , że uzupełni wpisy w sobotę 9 lutego.Nie ma co czytać , czyżby nikt z nikim i taki spokój w Tarnobrzegu był.Teraz dopierow wychodzi jakiego mielibyśmy prezydenta.
  • Przygladam się kampani Matalerza, i :najpierw blog, teraz portal, ma facet głowe na karku, nowe pomysły,tego jeszcze nie było, pogratulować kreatywnego myślenia, dlatego już wiem na kogo będę głosować! Postawię na: młodość, kreatywność, innowacje, nowe rozwiązania, nowa szana dla Tarnobrzega.
  • cytat: Ja pierwszy raz nie będę pracował w żadnej komisji, gdyż nie pozwolę sobie, aby Panowie Dziubiński i Wójtowicz wskazywali mi, gdzie mam pracować, a gdzie nie. Znowu cały świat przeciwko Norbiemu, biedaczek.
  • Oto probka wielkiego dziennikarza (za jakiego sie uwaza Mastalerz - co juz nie raz podkreslal) Mastalerza: prosto z jego bloga: "Konsekwentnie stawiam na sport. Wyczynowy. I szkolny." Trzeba bylo zostalc w LO w TBG - moze kolejny rok w tej samej klasie zaowocowalby poznaniem j. polskiego. No ale polska jezyk trudna jezyk ... On chyba wczesniej w Echu Dnia pisal ;-)
  • Mastalerz dzisiaj w telewizji patrzył jak w obrazek na Kwaśniewskiego , a jego brawa słychać było w Tarnbrzegu.Podobno startuje kolejny raz na posła z ramienia LiD , problem w tym , że po raz kolejny pierwsze miejsce na liście będzie miał Stępień.Więc znowu zacznie się płacz i ubolewanie , że wszyscy winni tylko nie on.Ciekawy jestem też programu jaki przedstawi.
  • wspomnienia Polaka z podróży do tolerancyjnych karajow religii pokoju polecam caly blog jest bardzo ciekawy dla co niektórych moze byc też kontrowerdyjny czteryswiatastrony.blog.onet.pl/Arabs kie-reminiscencje- dokoncz ,2,ID401460588,n
  • Nareszcie skończył to bzdetne pisanie o wszysykim i niczym.
  • Jako radny nie może głosować w sprawie swojej blondyny i reszty ferajny.
  • wracam do wątku usuwania tematów które są nie na rękę mastalerzowi , zdarzyło mi się "popełnić" 2 wpisy rozpoczynające wątek "wątpliwej troski mastalerza o tarnobrzeg"i głupot wypisywanych przez niego na swoim blogu; nie jestem ani prawicowy ani lewicowy tak samo mam w głębokim poważaniu dziubińskiego jak i mastalerza - ale gdy oceniłem mastalerza na poziomie mojej córki z 5 klasy , to zaraz "niewidzialna ręka " mój wpis usunęła ,czyżby jakieś zadawnione sympatie ? niespełnione mi...
  • miastonadzlewem.bloog.pl/
  • Zaproponujmy Norbertowi zmianę nazwy jego bloga na Lamentalerz. Aż mnie serce boli i w dołku ściska jak czytam jego użalania się nad kłodami które mu zewsząd rzucają wszechobecni Szpiedzy z Krainy Pana Jana. A teraz jeszcze mu jego współideowcy dołożyli i dwa nowe komitety założyli. Jeden oficjalny: Wspólny Tarnobrzeg i drugi mniej oficjalny Lewicy Lokalnej. I znowu teraz będzie, że to sprawka wszechobecnego "układu towarzyskiego" (kaczorów i ziobry sie nasłuchał, czy co?) a na foru...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się