blogi

(19 wyników)
  • a gazeta wciąż kasuje poniższy post na forach: dziś ok 13 dodałam komentarz pod wpisem o strojach kompielowych, bez rzucania inwektywami i kur...i, o treści w tym stylu: ...a dlaczego nie ma zdjęć autorki bloga w kostiumach kompielowych? bo te fotki strojów na tle przescieradła jakieś takie mdłe... a co Kasia ma na sobie na ostatnich zdjęciach? dlaczego nie napisała?... pewnie nam nie powie ; ) ten komentarz nie ukazał się, więc spróbowałam ponownie: czy mój poprzedni komentar...
  • www.tokfm.pl/blogi/xerpenta/2012/09/woz_albo_przewoz_panie_grzegorzu/1?bo=1 Ciekawa wypowiedź na temat miejsca telewizji w społeczeństwie.
  • Trudno nam dzisiaj wyobrazić sobie czasy bez internetu, ale jeszcze nie tak dawno radziliśmy sobie bez niego. W wolnych chwilach pisaliśmy pamiętniki, prowadziliśmy dzienniki, numerowaliśmy kolejne zeszyty własnych wspomnień. Ludzie na całym świecie prowadzą blogi. Codziennie dzielą się z nami swoimi problemami, przeżyciami i przemyśleniami. Blogowanie i czytanie blogów jest dzisiaj nie tylko rozrywką, ale terapią, źródłem porad, też sposobem na znalezienie przyjaciół. kobieta.gazeta....
  • synus-taty.blog.onet.pl/2,ID302207804,index.html
  • n/t? Kiedyś pisałam pamiętnik. Taki tylko mój, w którym mogłam wylać z siebie wszystko co mnie dręczy, cieszy (tak się zastanawiam po co to robiłam, ale co tam! Prawie każde młode dziewczę przez to przechodziło)... Teraz aby być trendy musiałabym pisać bloga. Na forum młodych mam widuję setki fotografii. Bobasków, bobasków z mamą, tatą, babcią, dziadkiem, koleżanką, ciocią... itd. Ja wiem, że dzieckiem młody rodzic chce się pochwalić, sama wysłałam fotki do wszystkich znajomych :) ale...
  • Jedne bardziej ciekawe,inne mniej a jeszcze inne beznadziejne. Kiedys pisalismy pamietniki,do ktorych dostepu nikt nie mial.Natomiast w blogach prosimy o komentarze.Czy to jest to samo co pamietnik czy zupelnie nowa forma wyrazania mysli i doswiadczen? Znacie jakies fajne blogi?
  • Korci mnie założenie bloga....choć jeszcze nie tak dawno byłem maksymalnie sceptyczny w tej kwestii.
  • uważacie że to zajęcie niepoważne zupełnie (w sensie czytanie/pisanie). ja ostatnimi czasy podczytuję trochę różnych blogów i spostrzeżenia mam 2 głowne (bo i wiele pobocznych). więc te dwa: 1. podziwiam (i zazdroszczę im trochę) ludzi, którzy najzwyklejsze rzeczy opisac potrafią tak, że hej... (bo mi to właśnie często brak słów) 2. dziwie się także tym, którzy blogi piszą (z nadzieją, że ktos je czyta, jak rozumiem) a do przekazania nie mają zupełnie nic (i do tego robią błędy wszelk...
  • www.debata.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=924:jestem-twoj-najlepsz-przyjaciok&catid=67:magdalena-uraw&Itemid=97 Dramat, dramat, dramat... To po prostu pochwała stereotypowej "kobiecej głupoty". Dla mnie osobiście kobieta powinna być partnerem na równym poziomie intelektualnym. Ale są i takie kobiety, które ustawiają się na drugim biegunie wobec feminizmu i właściwie chcą być kretynkami, których horyzonty kończą się na gotowaniu, serialach i plotkach. Przerażające- z...
  • o Kasi Tusk mowa:-) Komentarze pod artykulami,pod blogiem czy na FB sa po prostu zalosne. Tak czytam i sie zastanawiam dlaczego mlodzi ludzie tak jej nie lubia? Wysmiewaja ,opluwaja z wszystkich stron... Frustracje,ze ciezko sie zyje, a ja stac na wszystko...to po co sledza jej bloga i wylapuja wszystko co mozna poddac krytyce i sie na dziewczynie wyzyc odpowiednimi wpisami na FB . To ze ojciec jest politykiem i jest raczej przez narod nielubiany, to znaczy,ze ma sie w worek ubrac, a na...
  • Zatem pozdrawiam blogujących.
  • dokwadratu.blogspot.com/2006/07/kataryna-na-licie-pac-agory_12.html Upał straszny. W polityce jeszcze cieplej. Przydałby się zimny prysznic.. Dla ochłody proponuję sprawę z naszego blogowego podwórka. Nieco zaskakującą, ale oczywiście nie o takiej temperaturze, jak powietrze czy ostatnie wydarzenia polityczne. Otóż, drogą białego wywiadu dowiedziałem się, że Kataryna - jeszcze nie tak dawno jedna z najaktywniejszych (choć ostatnio milczy) politycznych blogowiczek - była sponsorowana ...
  • "Czuję się wolny" - pisze w swoim pierwszym blogowym wpisie Kazimierz Marcinkiewicz. Od dzisiaj były premier prowadzi bloga na łamach portalu Onet.pl. kmarcinkiewicz.blog.onet.pl/
  • do uyu(6)

Kto to jest ta "hereczka"? Juz dawno mam sie ochote dopytać.
  • wspomnienia.salon24.pl/24691,index.html
  • Piszą je politycy, fani muzyki, tropiciele zjawisk paranormalnych, nastolatki i starcy. To już nie jest marginalne zjawisko interesujące tylko użytkowników sieci, ale socjologiczny fenomen. Od kilku tygodni cały Kraków zaczytuje się internetowym pamiętnikiem byłego funkcjonariusza Służby Bezpieczeństwa. - Negatywnie zweryfikowany eSBek, nadal optymista, życzliwy ludziom - przedstawia się jego autor i obficie cytuje dane ze swojego życiorysu, także z okresu pracy zawodowej. Komentuje d...
  • Wyłączają lodówki, nie latają samolotami i nie używają podpasek. Jedzenie zdobywają na śmietnikach. Swoimi doświadczeniami dzielą się na blogach. Na świecie przybywa ekologicznych radykałów. kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,80530,5089392.html
  • Dziwnie się czuję. Za oknem czai się melancholia. Tylko czeka by wejść. Zimno jej pewnie, może ją wpuścić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się