bromergon

(1 wynik)
  • Witam wszystkich,już kiedyś pisałam na tym wątku, mam teraz mały problem otóż w kwietniu miałam robione badania TSH 33,17 (0,4-4,2) , Ft4 0,71 (0,93-1,7), Ft3 3,03 (2,57-4,43), wtedy lekarka nie dałą mi nic na niedoczynnośc, miałam robione jeszcze badania hormonalne PRL, testosteron i itp. i powiedziała,że najpierw zajmiemy się prolaktyną, więc tez tak zrobiłam, brałam bromergon itd. Ale moja tarczyca cały czas mi nie dawała spokoju, coś mi mówiło,żeby muszę zacząc brac leki(dod...
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się