brytanii

(5 wyników)
  • W połowie października jadę do W. Brytanii i szukam koleżanki na wyjazd, żeby było weselej.....(moja znajoma miała jechać ale w ostatniej chwili wybrała pracę w Polsce). Mam namiary na pracę w restauracji i tanie mieszkanie....więc będzie łatwiej. pilne..... mój adres annavaleria@wp.pl
  • Jeśli jesteś zainteresowany/a kursami językowymi w W. Brytanii i masz ukończone 18 lat życia możesz podac maila a opisze szczegóły. Pozdrawiam
  • Osoby zainteresowane taką ofertą, znające język angielski w stopniu komunikatywnym mogą przesłac maila to podam szczegóły. Mile widziane również doświadczenie. Pozdrawiam
  • Pracuje w brytyjskiej agencji rekrutacyjnej specjalizującej sie w branży gastronomiczno - hotelarskiej ale nie tylko. Osoby znające j. angielski(min. średniozaawansowany), posiadające doświadczenie w danym zawodzie oraz zainteresowane wyjazdem na wyspy moga przesłac swoje adresy pocztowe i jesli bedzie taka możliwość to postaram sie pomóc w znalezieniu pracy
  • Praca przez 4 - 8 tygodni poprzedzona 1 lub 2 tygodniowym kursem j.angielskiego i szkoleniem zawodowym dla opiekunów, organizatorów zajęć sportowych i rekreacyjnych, organizatorów czasu wolnego. Zainteresowanych proszę o podanie adresu skrzynki e-mail.
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się