Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      brzydki zapach

brzydki zapach

(10 wyników)
    • Wstyd się przyznać, mój mocz od jakiegoś czasu bardzo brzydko pachnie. Nie umiem tego zapachu określić. Posiew i bad. og. nie wykazały nic szczególnego (jedynie pH=7 i za niski ciężar właściwy, ale to pewnie dlatego, że piję dużo wody). Czy to może być jakaś choroba? Jak się diagnozować?
    • Kobiety, pomozcie! Mam oooogroooomny problem! Moja cipka smierdzi! Przepraszam za wyrazenie ale inaczej sie tego nie ujmie. Przez pare lat bralam tabletki antykoncepcyjne i wszystko bylo w porzadku. Ostawilam je pol roku temu i od tej pory.. now lasnie. Od razu zaznacze, ze myje sie i bardzo dbam o higiene, kupilam husteczki intymne. Bylam u szeregu lekarzy, zrobilam juz wszystkie mozliwe badania, razem z krwia i hormonami, ginekologa i innych musialam odwiedzic "niemyta" (boze...
    • Dziewczyny, jestem 3 m-ce po porodzie naturalnym i zauwazylam, ze moj mocz ma nieciekawy zapach...wczesniej tego nie bylo, od porodu sie zaczeli, nie wiem, czy jest to spowodowane hormonami, wciaz karmie piersia, czy Wu tez to zaobserwowalyscie? A moze udac sie do nefrologa? Dosam, ze po porodzie nie bylam na zadnej kontroli (brak czasu), ale wszystko daje sie byc w porzadku oprocz tego...
    • Czy znacie jakies skuteczne metody na pozbycie sie przykrego zapachu z ust? Od pewnego czasu mnie to meczy. Dodam, ze mam wyleczone wszystkie zęby - bez prochnicy czy kamienia, osadów i mam zdrowe dziąsła. Diete stosuje ta sama od wielu lat. Nie jem ostrych potraw. Unikam czosnku i cebuli. Nie mam porblemów z żołądkiem ani w ogole z trawieniem. Kiedyś nie mialam tego problemu. Teraz mi dokucza:( Dbam o higiene jamy ustnej - zeby 3 razy dziennie (zdarza sie ze wiecej razy) myję, ...
    • Pomóżcie Moim problemem jest brzydki zapach z wiadomo czego kobiecego. zwłaszcza po dłuższym siedzeniu. PO kilku wykładach siedzenia to horror. Jest to krępujące, sama od siebie czuje. Ginka zapisała tabletki dopochwowe metronidazol ale nie pomagają cytologia IIstopnia, 3 msc temu urodziłam. Do higieny intymnej używam lakcyd- płym ginekologiczny min 2razy dziennie. Może ktoś zna jakiś skuteczny sposób na zapachy...........
    • Witam moje siedmioletnie dziecko ma problem z brzydkim zapachem z ust. Wykluczam - niewyleczone zęby, niemyte zęby, jedzenie potraw np.czosnek, cebula. Dbam o higienę. Co może być za to odpowiedzialne? Pediatra zasugerował trzeci migdał, że za nim zbiera się jedzenie. Laryngolog natomiast wykluczył ten problem, z migdałam jest wszystko Ok. Co mam robić, jakie badania i na co?
    • dziwna przypadłosć i pewnie rzadka, od pewnego czasu z mojego pepka czuć bardzo nieprzyjemnie, czy to moze być grzybica? Pomóżcie
    • Bardzo Was proszę o radę . Przytfafiło mi się coś okropnego i choc nie najmłodsza już jestem , nie wiem co z tym zrobić ??? Opiszę co i jak : Ponad tydzień , może dwa temu dostałam odparzenia w pachwinie , tzn. tak mi się wtedy wydawało. To było takie zaczerwienienie , pieczenie ze swędzedniem- używałam różnych leczniczych maści i czekałam aż się zagoi. Jednak to sie wcale nie zagoiło , a wręcz przeciwnie . Kilka dni temu wystąpiły takie straszne krostki , okropnie to wygląda i r...
    • mam 3 stopien czystosci pochwy,dosc obfita flora bakteryjna: bakterie gram dodatnie ziarniaki dodatnie, ale nie odczuwam zadnyc dolegliwosci!nie ma uplawow ani brzydkiego zapachu. co mam robic? lactovaginal wystarczy?
    • Mam wynerwionego zęba, ale wydobywa się z niego brzydki zapach. Nie wiem co mam z tym zrobić. Czy ktoś może miał podobnie i umie mi pomóc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się