Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      brzydki zapach

brzydki zapach

(7 wyników)
    • Wyjątkowo brzydki . Jak mu zapobiec ?
    • co poradzicie na brzydki zapach psa (suki rhodesian), oczywiście wiem że można wykąpać ale po 2 tyg znowu smród.
    • co moze byc przyczyna?
    • Pomozcie, od dwch dni mam dwa kociaki... i po dwoch dniach jakby zapach sie zminil w lazience.... podejrzewam ze uzywam jakiegos kiepskiego zwirku.... pomocy, doradzcie zrozpaczoba
    • Mojemu psy śmierdzi z pyska. Nie pomaga natka pietruszki ani preparaty z alg. To młody pies, ale - pomimo, że podaję mu kości / cielęce i preparowane, dostepne w sklepach ze skóry bawolej / ma osad na zębach i na niektórych tworzy się kamień. Jego hodowczyni usiłowała nauczyć mnie ściągania osadu i kamienia zwykłym nożeem kuchennym, ale to jest okropne. Pies je bardzo dobrze, wymiennnie - suchą karmę, puszki, resztę gotuję sama - drób, ryby, warzywa - przede wszystkim marchew, sele...
    • no wlasnie to moje pytanie mam mlodego psa tu i uwdzie zdazy mu sie zesikac chociaz jest juz lepiej caly czas tak potwornie smierdzi ze nie moge wytrzymac dzis oddalam dywany do prania wszystko pomylam podlogi itp. Jest ciepło wiec okna sa non stop otwarte az boje sie pomyslec co to bedzie w zimie?????? mam male mieszkanko wiec czuc jak cholera moze ktos mi doradzi jak z tym walczyc.Moze jakis super odswierzacz powietrza juz sama nie wiem...
    • z pyska mojego kiciora przy ziewaniu wydobywa sie zapach zabojczy. co mozna zrobic oprocz czyszczenia zebow pod narkoza u weterynarza? moja kotka miala dwie operacje wiec boi sie strasznie wizyt u weterynarza, nie chce narazac jej na stresy. moze jakies dodatki do karmy? czy ktos wie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się