Gość: Mary IP: 89.108.200.* 21.11.08, 16:36 Mam wynerwionego zęba, ale wydobywa się z niego brzydki zapach. Nie wiem co mam z tym zrobić. Czy ktoś może miał podobnie i umie mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jobi Re: Wynerwiony ząb 21.11.08, 17:06 > Mam wynerwionego zęba, ale wydobywa się z niego brzydki zapach. To zapewne wypełnienie nie jest szczelne i bakterie mają raj. > Nie wiem co mam z tym zrobić. Udaj się jak najszybciej do dentysty. A dawno miałaś robionego tego zęba?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Wynerwiony ząb IP: 89.108.200.* 21.11.08, 18:38 Około 2 mies temu, ale z tym zębem jest coś nie tak od kilku tygodni. I się zastanawiam czy dentysta coś źle zrobił ( swoją drogą wydałam na niego mnóstwo kasy)czy jest jakaś inna przyczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wynerwiony ząb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 18:49 to zastanawiaj się dalej Odpowiedz Link Zgłoś
jobi Re: Wynerwiony ząb 22.11.08, 10:16 Nie wiem, jak jest u Ciebie, ale jeżeli dwa miesiące temu, to jest jeszcze na tzw. gwarancji. Podejdź do dentysty i powiedz mu o tym. A może na styku zębów zrobiła ci się jakaś próchnica. Gdybać sobie możemy, ale to dentysta jest w stanie na żywo coś tylko powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Khaki Re: Wynerwiony ząb IP: *.chello.pl 23.11.08, 18:30 Idź z reklamacją. Nie zadowalaj się odwaloną fuchą tylko domagaj sie prawidłowego zaleczenia zęba. Odpowiedz Link Zgłoś