Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      brzydki zapach

brzydki zapach

(3 wyniki)
    • Witam, jakiegoś czasu dręczy mnie problem nieświeżego oddechu... gdzieś w internecie znalazłem informację że pomóc może na to lek homeopatyczny o nazwie mercurius solubilis ( czy jakoś tak ). No i rzeczywiście pomógł, ale nie całkowicie. Po "kuracji" tym lekiem mam świeższy oddech choć chyba nie do końca, ale po ok miesiącu, półtora problem zaczyna powracać:( Dodam że praktycznie cały czas spływa mi jakaś wydzielina po tylnej ściance gardła, i domyślam sie że to ona tak śmierdzi;/ ponieważ ma...
    • Pomóżcie mi proszę, bo leczenie mojego homeo nie bardzo mu wychodzi. Mojej Niuniu znowu brzydko pachnie z buźki - ostatnio tak było miesiąc temu - miała katar - najpierw lejący się,potem zielony też lejacy. Katar przeszedł, ale ciągle oddycha przez usta, dopiero jak zaśnie głęboko to oddycha przez nos. Od 2 dni czasami zakaszle(chyba czasami coś spływa). Chodzi do żłobka, miała już 3 zapalenia oskrzeli. Ostatnio dostawała: pulsatillę, chamomillę, kalium bichromicum, kalim sulfuricum. M...
    • no właśnie, niezaleznie od tego co je ,mój synek (2 lata)bardzo głośno i śmierdzaco puszcza bączki i rano a także po spaniu w dzień i czasem po południu brzydko pachnie mu z buzi .Ząbki myjemy 2 razy dziennie elmexem dla dzieci ,czasem je słodycze i wszystko normalnie tak jak my. Prosze o poradę może mogłabym mu dawać jakiś preparat na to . Waży 13 kg i ma 96 cm, jest chudy i długi będę wdzięczna Kaśka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się