Forum Zwierzęta Psy Shih tzu
ZMIEŃ
      brzydki zapach

brzydki zapach

(3 wyniki)
    • Witam Jestem szczesliwym posiadaczem 12 tygodniowego Shih Tzu i jest super psiakiem! Tylko mam mały problem z zapachem mojego psiaka. Strasznie smierdzi mu główka, z resztą jest ok. Kąpałem go ale nie chce za bardzo mydlic szamponem mu głowki zeby piana nie dostala sie do oczu. Jezeli moze mi ktos pomoc to prosze o pomoc.
    • Nie wiem co się stało, ale małej od rana coś dziwnie ,,pachnie" z pysia. Zawsze była pachnąca, miała świeży oddech, zero problemów.Nic nie zjadła na dworku, bo bym widziała, jedyne co mi przychodzi do głowy to karma Royala dla szczeniąt. Długo nie dostawała suchej i wczoraj jej dałam, ale już jadła ją i nic się nie działo. Co to może być?. Żadnych zmian w zachowaniu po za tym nie ma.
    • Poko ma 3miesiace, ostatnio po kapieli i tak dosc dziwnie pachniał myslałam ze poprostu znów gdzies sie umorusał czy zle go umyłam. Lecz dziś wtrakcie zabawy wyczułam, że ten brzydki zapacvh, bardzo silny wydobywa się z jego uszu! Troche mnie to przestraszyło, czy powinnam się udać z tym do weterynarza czy możecie mi coś doradzić? Pozdrowienia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się