Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      budowlane

budowlane

(3 wyniki)
    • am problem - urządzam właśnie kuchnię i nie wiem co wybrać na ścianę pomiędzy blatem a górnymi szafkami. Czy: - korek (jak z wchłanianiem tłuszczu czyszczeniem trwałością po roku i jak się montuje) - szyba (j.w. + słyszałam że strasznie szybko się brudzi??) - płyta stalowa (np: tak az IKEA, j.w.) - a może po prostu kafelki??? - czy coś jeszcze???? Gazety oczywiście chwalą wszystko.... To moje pierwsze mieszkanie, u rodziców zawsze były kafelki, ale chciałbym spróbować też cze...
    • Witam!czeka mnie remont i urządzanie łazienki,dodam malutkiej łazienki i toalety.Będę w W-wie jeden dzień.Chciałabym rozejrzeć się po sklepach za wannami itp.Ale jeden dzień to za mało na poszukiwania.Może doradzicie gdzie wstąpić warto,gdzie duży wybór?
    • Kupiłam z premedytacją kabinę prysznicową szklana, przeźroczysta.W pełni świadoma , że czeka mnie notoryczne usuwanie osadu. Kabina jest jeszcze nowa, a ja chciałabym się dowiedziec czym ja czyścić, żeby nie doprowadzać do powstawania nalotu? Wygoglowałam już gorący ocet, a może coś mniej aromatycznego by się znalazło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się