-
Zbliza się komunia, kiecka zakupiona, teraz co dalej. No bo chyba raczej w maju jest jeszcze za zimno, żeby isc bez rajstop? Mam w sumie buty całe zakryte oraz takie open toe. jakie rajstopy kupic, co polecacie? Mowia, ze cieliste nie, no ale do jasnej sukienki to co włozyc jeśli nie jakies cieliste? Macie jakies sprawdzone firmy, kolory i ile DEN 15, czy 20? A może jakies bezszwowe?
-
Dziewczyny potrzebuję pomocy- porady. Za parę dni idę na urodziny przyjaciółki organizowane w klubie, więc "między ludźmi" ;)
Chciałabym w związku z tym jakoś wyglądać. Mam taką sukienkę
i45.tinypic.com/w7lx5h.jpg
no i nie noszę jej zbyt często, ostatnio miałam do niej dobrane legginsy i czarne buty za kostkę z odkrytymi palcami. Teraz ze względu na porę roku założę czółenka. Czarnych nie posiadam, ale posiadam ciemno fioletowe z zamszu na niewielkiej platformie. Klasyczne można rzec. ...
-
sukienka jest letnia, bez rekawow, obcisla z paskiem w pasie, kolor ecru.
Przelezala w szafie okres ciazy i po-ciazowy i na przyszle lato bylaby jak znalazl
Ale jest dosc przeswitujaca, ze nawet wstawki koronkowe w majtkach i biustonoszu widac bez problemow
Co proponujecie nosic pod, jakas a'la "halka" ? Zdjecia i linki poprosze!
-
Słuchajcie dziewczyny, jako bardziej obyte w wielkim świecie
uświadomcie zabieganą, zapracowaną kurę co właściwe ubrać na cycki
pod białą bluzkę? Jakiś czas temu przeczytałam w mądrym piśmie dla
kur, że najczęstszym błędem popełnianym przez kobiety jest wkładanie
białego stanika pod białą bluzkę a nie (tak jak powinno być zgodnie
ze sztuką estetyki) - cielstego. I co Wy na to babki? Co tam
wkładacie pod bluzkę?
Pozdrawiam
-
Sukienka coś w ten deseń:
www.sukienkowo.com/sukienki/dziewczeca-rozkloszowana-sukienka-z-rekawikiem-natalia-mietowa/319
a buty (nie)stety czarne.
-
Ja z zapytaniem - podpowiedzcie drogie panie, jakie rajstopy założyć do eleganckiej, prostej sukienki na wesele? Kolor sukienki to taka malinowa czerwień najprościej obrazując, materiał leciutko połyskliwy, ale naprawdę bardzo leciutko, dekolt w serek z delikatnym marszczeniem, bez rękawów, długość "w kolano", z tyłu rozporek, dopasowana w talii.
Do tego mam na dzień dobry króciótkie czarne bolerko z krótkim rękawem i mega wysokie czarne szpile.
No i problem z rajstopami/pończochami.
Myśla...
-
jak w temacie...wybieram sie na wesele i chcę ubrać kobaltową,satynową bombeczkę z delikatną stójką....ale chcę Was poprosić o pomoc!!!
nie wiem jakie dobrać buty<mam dwie pary do wyboru> i rajstopy...
buty mam czarne lakierowane lub beżowe,zamszowe szpileczki z odkrytym palcem-kolor jasny beż.
nie wiem które wybrać...pomóżcie!!
-
Mam sukienkę typu bombka w kolorze błękitnym (dekolt i rękawy białe)
do tego rajstopy raczej opalone czy czarne? Mam też kremowe baleriny
i nie wiem czy to będzie pasować?