cielisty

(10 wyników)
  • tak jak w temacie. Poszukuję 70 E,w cenie do 100zł.Czy możecie coś polecić
  • Witam. Poszukuję cielistego biustonosza (bo z perełki wyrastam i do rozmiaru na pewno nie wrócę przez najbliższe 7-12 miesięcy). No i sobie szukam i delikatna lipa, bo chciałam się zmieścić w 80-100 zł, a widzę, że nie ma szans (mam na myśli nówkę). Chyba że jest szansa? Co Wy na to? Pomocy! Rozmiar effu: 80ff (ale teraz 85ff i rośnie), comexim 85g (mierzenie z piątku), bryt. 38(85) F. Najlepiej delikatnie usztywniany i żeby miał delikatne wnętrze :D, bo hormony sprawiają, że jestem mega wra...
  • będę wdzięczna za sugestie. patrzylam na finezje i magnolie, jednak nie do konca mi sie podobaja. choc w ostatecznosci i te zmierze. moze macie jakies inne typy? biustonosz miekki, lekki, na lato, cielisty, bezowy, pudrowy roz, moze byc jasna brzoskwinia, na moje 70-75 F?
  • Jak przegladam biustonosze w internecie to chcialabym miec je wszystkie ale jak przychodzi do kupowania ... no coz fundusze sa ograniczone i powiedzmy, ze moge sobie kupic jeden nowy lub dw aprzecenione biustonosze miesiecznie ale z powodow takich jak chudniecie i migracja wole nie wykupowac wszystkiego co jest w sklepach. Moze jakas mala rada jak skompletowac podstawowy zestaw biustonosz na kazda okazje? Przydlaby sie jeden cielisty pod jasne bluzki chyba, jeden straplesik ...
  • Moje Drogie, Zastanawiam sie nad kolorem stanika bezramiączkowca. I mam dylemat czy kupić czekoladowe panache porcelain czy ten sam model w kolorze cielistym. Nie wiem który z tych kolorów bedzie bardziej uniwersalny czekoloada tylko pod ciemne ubrania myślałam że beż jest bardziej uniwersalny, ale boje się że będzie przebijał spod czarnych ciuchów a pod białymi też będzie wyglądał dziwnie. A nie stać mnie na zainwestowanie w trzy kolory. Doradźcie proszę co wybrać.
  • Od miesiąca, kurka wodna, szukam po sklepach w Wwie. Znalazłam, owszem, w CH Land- 210 zł, to znacznie za dużo. Mam rozmiar 80D-E, więc nie taki jeszcze wyjątkowy, i tak nie mogę znaleźć. Chcę, by biustonosz nie miał absolutnie żadnych wzorków ani koronek i był jasnobeżowy. Szukałam w sklepach internetowych, i albo ślepa jestem albo co...- nie mogę znaleźć. :(
  • wiecie, że kolor podstawowy to cielisty, a nie kremowy?! 8-O Byłam bardzo zdziwiona.
  • Witam, dopiero pół roku temu kupiłam sobie pierwszy stanik w prawdziwym rozmiarze. Teraz, gdy mierzę te stare, nie mogę zrozumieć, jak mogłam chodzić pół zycia w czymś tak niewygodnym ;) Jedyne, co mnie trochę odstręcza, to (poza ceną- ale za porządne rzeczy porządnie się płaci :)) fakt, że mało jest seksownych staników dla dużych biustów :/ Czemu większość jest zabudowana prawie pod szyję i ma tak szerokie ramiączka? Przejdę jednak do sedna- mój rozmiar do 65FF. Czy jest szansa, że znajdę g...
  • To mój odwieczny problem. Nie wiem czy pod białą bluzkę ubierać stanik gładki, bez żadnych koronek itp i biały, czy jak to niektórzy styliści twierdzą, że ma być cielisty. No ale jeśli ja nie mam cielistego i w żadnym się nie widzę, ponieważ nie podobają mi się cieliste staniki, co wtedy? Niedługo mam ważny egzamin. Prawdopodobnie będę bez marynarki, tylko w białej koszulowej bluzce. Mam 2 białe staniki: jeden przezroczysty z ładnymi wzorkami, drugi do połowy usztywniany, a góry ma ciek...
  • Tu wpisujemy komentarze dotyczące prezentowanego stanika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się