Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      cielisty

cielisty

(5 wyników)
    • Jak w temacie. Potrzebuję buty na wesele. Najlepiej w kolorze cielistym. Nie z allegro- mam specyficzna stope i buta musze przymierzyc przed kupnem. Czy widziałyscie gdzies jakies zgrabne szpilki???? Gdziekolwiek????
    • Slubnie. Mam taka sukieniunie: [img]https://st.mngbcn.com/rcs/pics/static/T7/fotos/S9/73439054_NB.jpg[/img] Nie swieci sie tak jak na zdjeciu, i do tego mam podobny zakeicik/narzutke. Jak rozumiem jasnoniebieskie buty to juz bedzie za dzuo grzybów w barszcz, tak jak i chabrowa kreska na oku i poprzestac na cielistych ponczochach i czarnych szpilkach? Ps. Aha, mam taką i innej nie kupie bo dobrze mi w tym kolorze i wbrew pozorom w fasonie takim obłym tez ;) Nie widac, ze mam wielką dup...
    • w nawiązaniu do wątku o paznokciach (czy może być ten sam kolor lakieru na rękach i nogach) czy to prawda, że pod białą bluzkę nie nosi sę białego stanika tylko cielisty??? Na ematce dziś wyczytałam w wątku o stanikach... Ja do tej pory miałam zakodowane, że do białej bluzki biały stanik, na pewno nie czarny. O cielistym nie myślałam i teraz mam zagwostkę...
    • czy do tej sukienki i butów rajstopy czarne, grube czy cienkie, matowe czy z połyskiem, a może popielate? i wtedy też czy grube? liczę na Was jak zawsze fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2054256,2,1.html
    • Wczujcie się laski: -mała czarna bez rękawów na ramiączkach -bolerko/sweterek czarny z długim rękawem(może zawinę,żeby było młodzieżowo i troche na luzie:>:)) -buty kryte czarne -kwiat wpięty w klapę koloru pomarańczy -do ręki mała kopertówa takiego samego koloru co kwiat, i teraz JAKIE RAJSTOPY BUU nie wiem. czy cieliste,czy kryjące czarne,czy kabaretki czy z jakimś wzorem??? Pomoc niezbędna jest!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się