Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      cynk

cynk

(4 wyniki)
    • Witam wszystkich! Ponad 1,5 miesiąca temu przerwałam leczenie z powodu grzyba. Od około 3 tygodni mam poważne problemy z nawracającymi atakami lęku oraz nerwicą. Mimo zmiany leków psychotropowych sytuacja nie ulega poprawie. Z moją koncentracją oraz pamięcią też nie jest najlepiej. Czy miał ktoś podobną sytuację czy być może krętki na dobre grasują w układzie nerwowym? Będę wdzięczna za odpowiedzi, ponieważ nie wiem czy powrócić do leczenie. Pozdrawiam
    • Sprecyzuje swoje potrzeby: -sama miedź,bez dodatków -możliwość przysłania do Polski -duży poziom miedzi -niezbyt wygórowana cena Mam swoje powody,że szukam samej miedzi.W Polsce nie znalazłam,na iHerbie jedynie taką: www.iherb.com/Twinlab-Copper-Caps-2-mg-100-Capsules/2337?at=0 Ktoś stosował?Skuteczny? Proszę o pomoc,za którą z góry dziekuję. Pozdrawiam.
    • Buhner w swojej książce na stronie 130 podaje schemat wzmacniania tkanki kolagenowej. Borelioza niestety tłucze po stawach i niszczy kolagen a co za tym idzie stawy. Czy macie sprawdzone środki które można śmiało dołączyć do protokołu? Gdy przeczytałam, że jest generalnie 10 substancji troszkę się załamałam, zważywszy, że i tak łykam po 28 tabletek 3 razy dziennie. Proszę polećcie proszę konkretne suplementy z linkami do iherba, allegro lub gdzieś indziej. Bzyka
    • Witam, Czy ktoś z Was zażywał ten preparat? Jeśli tak, to z jakim skutkiem (w kontekście boreliozy)? www.apo-discounter.pl/thym-uvocal-plus-kapsuki-p-7363.html Ewa ewa.koszalin@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się