cynk

(6 wyników)
  • Wiem, że wyniki nie są najlepsze i zanim pójdę z nimi do lekarza proszę Was o ocenę czy Waszym zdaniem mamy szanse na dziecko przy poczęciu naturalnym lub inseminacji. Badania były robione w Novum, pierwszy raz. Liczba plemników w 1 ml nasienia - 46 mln Plemników ruchomych 45 % w tym: a) o szybkim ruchu postępowym - 0 b) o wolnym ruchu postępowym - 35 % c) o ruchu w miejscu - 10% Plemników nieruchomych - 55 % Plemników o budowie prawidłowej - 14 % Plemników o budowie nieprawi...
  • Cześć dziewczyny, Nigdy wcześniej nie pisałam na Forum ale bardzo często cztałam wasze wypowiedzi. Trzy lat staraliśmy się z mężem o dzidzię i nic nie wychodziło. Nie stosowałam żadnych środków farmaceutycznych, jedynie mój mąż od 2 miesięcy brał cynk - ZINCAS - być może to się przyczyniło do 2 kreseczek. Dzisiaj rano zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie , płakałam ze szczęścia do tej chwili nie mogę w to uwierzyć, dodam że przez te trzy lata zrobiłam ok. 30 testów i wszystki...
  • Mam do Was diewczyny pytanie odnosnie wyżej wymienionych leków. Mianowicie od jakiegos czasu moj mąż łyka Bodymax i folik teraz też kupiłam mu androvit i nie wiem jak mamy to wszytko dawkować czy wsystko na raz czy etapami czy na przemian. Poradzcie coś. Niechcialabym mu bardziej zaszkodzić bo przecież i tak jest kiepsko.
  • W tym cyklu aplikuję sobie zestaw: wiesiołek (3x po 1 tabletce), Capivit A+E medium(1x po jednej tabletce) i B complex (3x po 1 tabletce). Napiszcie co o tym zestawie "na poprawę płodności" myslicie ! Czy powinnam jeszcze do tego dorzucić np: magnez ? Czy takie witaminy mozna brać przez cały cykl czy tylko w pierwszej fazie i po owulacji przerwać ? Pozdrawiam
  • Mój ginek zalecił mojemu mezowi ( oligozoospermia) nastepujace leki : witamina A,E,C i Zincas, Polfilin. prosze o opinie???
  • Jak mozna poprawic jakosc plemników, czy wystarcza witaminy AndroVit??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się