Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      czytanie

czytanie

(10 wyników)
    • mam dość już waszego biadolenia na tym forum - tam nie warto, tu be: własna działalność, w warszawie nie ma pracy itd itp gdybym miesiąc temu wziął sobie do serca wasze rady, to nie przyjechałbym do wawy, a tak zarówno ja i moja dziewczyna w ciągu trzech tygodni znaleźliśmy pracę, zaznaczam że bez znajomości, mamy wykształcenie humanistyczne i trochę doświadczeń zawodowych zdobytych w czasie studiów, to wszystko! wystarczy chcieć i nie narzekać a to jest właśnie wasza natura. lu...
    • Odzew na wysyłane przeze mnie aplikacje jest nikły. Kiedyś wysyłałem wyłącznie w formacie Word, ale przeczytałem gdzieś tu na forum, że powinno się wysyłać jedynie w Adobe (pdf). Zacząłem wysyłać więc jedynie w pdf, ale miałem już dwa sygnały zwrotne, żebym załączył Worda, bo nie mogą odczytać załączników. Zaczynam podejrzewać, że takich z kłopotami może być więcej, tyle że nie bawią się w prośby o Worda, tylko wyrzucają do kosza pdf-y i już. Nie wiem - może wysyłać i doc i pdf, a...
    • Moja firma umieściła w kwietniu ogłoszenie. Było w nim jasno napisane nie tylko o jakie stanowisko chodzi, ale również: Praca sezonowa - na zlecenie. Po wykonaniu 20 telefonów do osób zainteresowanych (takich co wysłały swoje CV)okazało się, że połowa nie jest zainteresowana, bo to praca NA ZLECENIE ... Może macie pomysł: o co chodzi? Bo mnie się skończył koncept.....
    • jak tak czytam te posty typu "szczury won z warszawy", "nie przyjeżdzajcie tutaj", "nie chcemy warszawiaków u nas" itp. to nasuwa mi się kilka uwag 1. czemu mają słuzyc te wszystkie wyzwiska? bo chyba nie pomogą na sytuację gospodarczą i rynek pracy, 2. czy naprawdę nie można podchodzić do ludzi z odrobiną tolerancji? ktoś przyjedzie do mnie (czytaj do mojego miasta) a ja pojadę do kogoś, 3. poziom kultury nie zależy od miejsca urodzenia i pracy, zalezy od kultury osobistej, ...
    • Witam!Czy poszukując pracy wato wysyłać CV do firm, które nie prowadzą rekrutacij w danej chwili na knkretne stanowisko??Czy wogóle ktoś czyta takie CV?
    • Uwaga! Potrzebna fajna, wesola osoba z samochodem do pomocy milej rodzinie z Ukrainy. Chodzi o to aby znalezc jakis fajny i niedrogi hotel, odebrac ich z lotniska, pomoc w zakwaterowaniu, miec mozliwosc pokazania Warszawy od strony zabytkowej i kulinarnej. Zapoznac ich z realiami miasta i po prostu przestrzec przed kradziezami i innymi niebezpieczenstwami. Teraz jezeli chcesz troszke sobie zarobic, to napisz mi cos o sobie na adres Gazetowy. I prosze o podanie numeru telefonu stac...
    • Tzn.znałam język niemiecki-matura itp,ale 10 lat nieużywania zrobiło swoje.Jak odświeżyć znajomość jęz.,jakie macie metody,które szczególnie polecacie.
    • ktoś to ogóle czyta ?
    • wykształcenie wyższe, rok doswiadczenia, angielski bdb. W jakich "widełkach" mogę podac oczekiwane zarobki na rozmowie o pracę? dzięki za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam
    • Co ja bym dał za taki wyjazd integracyjny... eechhh... Oj pointegrowałbym się pointegrował... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się