derby

(6 wyników)
  • jakieś ciekawe opinie, uwagi ???
  • Proszę o opinię na temat osiedla Derby na Odkrytej czy to jest dobra lokalizacja mieszkaniowa i dobra lokata kapitału za wszelkie podpowiedzi wielkie dzięki
  • Ile było bitew o wydłużenie linii 132 do pl.Wilsona - nikt nie zliczy. Pytam dziś - po co? Nadal 70% pasażerów wysiada przy ratuszu na Kondratowicza.
  • Wpadła mi w ręce ulotka reklamowa Osiedla DERBY. Nie mam nic do niego, jako architektury, bo osiedle - jak osiedle, nawet ładne (być może) będzie. ALE ONO MA POWSTAC NA OSIE KOSCIÓŁKA W KĘTACH GRODZICKICH!! Jak to będzie wyglądać - zabytkowy modrzewiowy kościółek, nie gorszy od tego w Grywałdzie, o którym niejedną już habilitację napisano, a w tle kolorowe bloki. Nawet jeżeli 2 kondygnacje z mansardami, to przecież bloki. Co na to Pan Konserwator Zabytków?!???! Na Placu Piłsudskieg...
  • sąsiad na forum zadał pytanie o najbliższy targ.. padły odpowiedzi, że przy pętli Krasnobrodzka i w ok. szpitala bródnowskiego przy kościele... a może ktoś wie, gdzie jeszcze są targowiska? może w drugą stronę na północ? chętnie i ja się dowiem... do tej pory z przyzwyczajenia zajeżdżam na Trocką, ale nie można powiedzieć że jest to blisko nowych osiedli....
  • Dom Development coraz to nowe osiedla Derby stawia. Dojazd na nie jest tragiczny a firma ma to głęboko w du.pie. Ulica Skarbka z Gór wyłożona kostką, rozjeżdżona przez ciężki sprzęt budowlany, pełna dziur jest skandalem. Konieczność dojeżdżania do osiedli "od tyłu" i nadrabianie codzienne ok. 2 km denerwujące. Całkowity brak parkingów dla gości. Urzędnicy którzy pozwolili na to DD powinni się teraz tłumaczyć. Do tego NIC SIĘ NIE ZMIENIA! Z miesiąca na miesiąc nasila się ruch samochodow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna