dietetyka

(5 wyników)
  • Od pewnego czasu zastanawiam się nad wizytą u dietetyka. Mam problem ze schudnięciem, co prawda zależy mi na zgubieniu zaledwie 7-8 kg, ale samodzielne próby jakoś nie przynoszą rezultatów. Ograniczyłam już węglowodany, regularnie się ruszam (może niezbyt intensywnie, ale regularnie), tarczycę wykluczyłam, a kilogramy na plusie jak były, tak są. Dietetyk pomoże czy będzie to tylko strata kasy?
  • Witam!Czy któras mama mogłaby mi polecic dobrego dietetyka w Tychach?Bede wdzieczna z góry o jakis namiar adres badz telefonn dziekuje:)
  • Poleccie mi prosze jakiegos dobrego dietetyka dla mojej corki , nastolatki.Pilne.
  • Hej, dziewczyny może pomożecie, zawsze miałam tendencje do tycia (u nas to rodzinne), ale ostatnio sobie pomyslałam, ze może niepotrzebnie zaakceptowałam los na wiecznej,w większości nieskutecznej, diecie, bo moze u mnie po prostu coś konkretnego "nie trybi", Zbadałam sobie TSH i ft4 na sugestię znajomej lekarki i okazały się (na szczęście-nieszczęście?) zupełnie w normie. Myślicie,ze może być jeszcze coś innego do zbadania, ze diabeł może tkwić jeszcze gdzieś indziej oprócz genów? ...
  • Cześć Forumowicze. Mam 20 lat i odkąd tylko pamiętam problemy z moją wagą, a właściwie z nadwagą. Kiedyś nie była ona aż tak duża, a teraz będąc ostatnio na badaniach okazało się, że ważę grupo ponad 15 kg za dużo! Ta liczba wywołała u mnie przerażenie. Dietetyk rozpisał dla mnie dietę i mam nadzieję, że dam radę stosować się do jej zaleceń. Tylko jest jeden problem, nie umiem odmówić sobie słodyczy. Ale przechodząc do sedna. Mój dietetyk wykonywał moje pomiary za pomocą analizatora składu ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się