Forum Zwierzęta Forum weterynaryjne
ZMIEŃ
      dog niemiecki

dog niemiecki

(3 wyniki)
    • Witam mam doga niemieckiego ma 2 lata (suczka). Ostatnio zauważylam ze drentwiecja jej nogi nie wiem co to moze oznaczac pies nie jest wiazany na łancuch biega luzem po działce 1500m2 ma ogrzewana budę wiec tez nie marznie...czy drentwienie nog u dogow to oznaka ze moga niebawem zdechanc tak mi powiedzial sasiad :( prosze o rade co mam zrobic
    • Witam wszystkich. Mam problem z wykąpaniem psa.Jesteśmy nowymi właścicielami 21-mies. doga niemieckiego.Bardzo zżył się z dziećmi,sądzę,że z nami również.Wszystko jest w najlepszym porządku.Łagodny,zabawny,śmieszny,spokojny....ale....Dwa razy próbowałam umieścić go w wannie......za każdym razem pies dostaje szału!!!!Ucieka , cały drży,wydaje z siebie dziwne dźwięki :))Co robić ?Jak ten stres opanować?Co sprawia,że tak się zachowuje!Gdzie go umyć! Na dworze przecież nie da się tego zrob...
    • Witam, Mam kolejny problem ze swoim 2-letnim dogiem! Jest u nas od dwoch miesięcy,zachowuje się poprawnie.W hierarchii stada jest raczej na końcu.Na pewno córka,która ma 12 lat jest dla niego najlepszym kompanem do zabaw w terenie.I tu zaczyna się problem!!!Boję się,ze może to zapoczątkować serię poważnych problemow.Otoż, nasze osiedle usytuowane jest w sadach.Teren wielki,starczy dla wszystkich psich lokatorów tej okolicy.Tak też wyglądają codzienne spacery ludzi mających psy. Jednak...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się