Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      dog niemiecki

dog niemiecki

(4 wyniki)
    • Witam, będę strasznie wdzięczna za informacje dot. dogów niemieckich. Strrasznie mi się podobają, ale nie wiem od strony praktycnej jakie są, ile kosztuje utrzymanie takiego psa jakie maja zalety, a z czym są problemy, kiedy sie posiada doga. Książki książkami, ale chcę usłyszeć opinię osób, które miały z tym psem do czynienia. Pozdrawiam serdecznie
    • Ostatnio ukazał się mym oczom dog niemiecki, koloru szaro-stalowego w centki i zakochałam się. Za kilka miesięcy przeprowadzam się do nowego domu ze sporą działką i szukam psa, który będzie przyjacielem rodziny (dziecko 5 letnie i niemowle) i jednocześnie chcę aby robił za dzwonek.Czyli oznajmiał,ze ktoś się do ogrodzenia zbliża.Zastanawiam się czy taki pies bedzie odpowiedni.Drugie pyatanie to ile taki piesek może kosztować i jak i gdzie go kupić? Zawsze w naszej rodzinie były przybłęd...
    • czy ma ktos doga ,i zyje w mieszkaniu w bloku?,czy jest mozliwe trzymanie psa tej rasy w takich warunkach?no ja sam mieszkam w dodatku na czwartym pietrze.
    • witam , poddałam się już samodzielnym poszukiwaniom suczki dla mnie i mojego partnera . wyjeżdżamy do Portugalii , ja nie będę pracować , więc żeby zrobić coś z mnóstwem czasu jaki będę posiadać , postanowił mi mój chłopak kupić psa . pytanie tylko - jakiego ? koszty utrzymania - bez znaczenia , przyjazny ludziom - tak [ najlepiej żeby mało-szczekliwy był, jako że będziemy żyć w bloku ;) ] , wymaga spacerów i biegu - jak najbardziej , opieka fryzjera - najlepiej jak najmniejsza . Ja ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się