Forum Komputery grafika komputerowa
ZMIEŃ
      drukarki

drukarki

(4 wyniki)
    • Witam. PrMam następujący problem, przy drukowaniu zdjęć czarno- białych na drukarce EPSON R220, wyglądają one na znacznie ciemniejsze niż na monitorze, ale to jeszcze jest do obejścia. Najgorsze jest to że nie są one czrno-białe (a w zasadzie w skali szarości) ale mają bardzo brzydki zielony zafarb...... tak jak by były w tej tonacji przygotowane. Problem występuje zarówno na tuszu oryginalnym, jak i zamienniku, papier fotograficzny (w tym Epson Premium Glosy). Przy druku zaznacz...
    • Czy ktos moglby mi doradzic ktore urzadzenie bardziej oplaca sie kupic - chodzi mi o koszty eksploatacji. Przy Bravo SE Disc Publisher Autoprinter drukarce tylko do plyt i zautomatyzowanej to do 1zl za plyte. Natomiast sa jeszcze drukarki Canona, Epsona R200, R220, R300, ktore opcje drukowanie plyt maja jako dodatek,czyli trzeba sie troche chyba nameczyc zeby taka plyte wydrukowac, ale sa relatywnie tanie. Moje potrzeby do wykonanie ok.400 nadrukow rocznie. Zalezy mi na wysok...
    • Mam pytanie, po przygotowaniu w photoshopie jakiegoś zdjęcia lub grafiki, po wydrukowaniu okazuje się, że jest ono ciemniejsze i (jakby nieco zbyt dużo zielonego koloru) w porównaniu do tego co widać na monitorze. Może ktoś wie jak (ewentualnie gdzie znaleść) skalibrować kolory, żeby wydruk był porównywalny z tym co widać na monitorze.....
    • Jak wydrukować przy pomocy Corela wzornik kolorów RGB

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się