Forum Komputery SAP R/3
ZMIEŃ
      drukarki

drukarki

(5 wyników)
    • Witam, Mam pytanie takie jak w temacie. Np. została faktura zaksięgowana w SAP w dacie 31.01.2008 Dokument księgowy (tzw. batch) jest drukowany 6.02.2008, jest na nim powyższa data księgowania, natomiast jest również pozycja "data wprowadzenia" tj. 6.02.2008 (data drukowania). Chodzi mi o to, aby w dacie wprowadzenia była data zaksięgowania. Z góry dziękuję za pomoc, Pozdrawiam :)
    • w jaki sposób można zrealizować wymianę informacji między SAp a kasami fiskalnymi (konieczność rozliczania sprzedaży rejestrowanej kasą)?
    • Witam wszystkich, mam nastepujacy problem: dane wysylane z SAP do drukarki etykiet nie zawieraja polskich znakow, tylko krzaczki. co nalezy sprawdzic, firma od drukarki mowi ze problem lezy po stronie SAP. Formularz jest w jezyku niemieckim. teksty sa przetlumaczone ale na wydruku nie pojawia sie zadna polska litera. bede wdzieczny za wskazowki
    • Barcode(5)

Witam. Czy ktoś może wie jak zdefiniować styl w SAPie ( jaką czcionkę zastować) żeby drukować kody kreskowe , oczywiście na formularzach smartforms ?? Pozdr. C
    • Witam, czy może ktoś z Was wie jak zapisać np. zamówienie albo inne dokumenty do .pdf? Pozdrawiam MR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się