drukarki

(12 wyniki)
  • moja drukarka (lexmark) zwariowała -po włączeniu bez polecenia zaczyna drukować do konca papieru jakiś gesty tekst na cała stronę .Wyłączanie nie pomaga,wszystko powtarza się.Tekst wyglada mniej wiecej tak:eu$ mały czarny kwadracik nuta buźka<aA1/2ZU$dwie pionowe kreski domek= i tak maczkiem w tym stylu zapisane całe strony-drukowanie nie ma końca-nie potrafie znaleźć takiej czcionki żeby to pokazać. Co to jest?
  • HELP mam jakiegoś wira na drukarce ale żaden antyvir nic nie wykrywa. Problem polga na tym iż gdy włączam drukarkę co 2 minuty wykakuje dokument, podczs jego ładowania pisze dokument ładowany lokalnie ma 87 bajtów. i Gdy taki dokument wyskoczy nie można nc wydrukowac i trzeba odinstalowywa i od nowa instalowa drukarkę już zaczyna mnie to denerwowa. Mam drukarkę Brother DCP-135C jeśli to ważne. Proszę o szybką pomoc. Z poważaniem Konrad
  • Problem wyglada nastepujaco: Instaluje sterowniki drukarki pod win98. Drukarka dziala, drukuje ze standardowego Notepada i Wordpada. Natomiast gdy probuje cokolwiek wydrukowac w MS Wordzie 2000 wystepuje blad: WINWORD spowodowal blad: nieprawidlowa strona w module WINWORD.EXE przy 017f:3017422c.
  • wklej.org/id/43ed2d42bd avast mi podaję ze jest wirus w pamieci operacyjnej oraz blokuje mi dostep do drukarki hp1320
  • Witam Temat tego zamulacza był już kilkakrotnie na forum, ale znalazłem tylko wpisy sprzed paru lat. Coś nowego w tej kwestii? Objawy tradycyjne; antywir nic nie wykazuje, również brak dokumentów czekających na wydruk w buforze wirtualnej drukarki (i w innych drukarkach również. Co z tym paskudztwem zrobić?
  • Witam! Po ostatnim skanowaniu Pandą przy uruchamianiu komputera pojawia się komunikat: "Nie można odnaleźć pliku `ibm00001.exe` [lub jego części]. Sprawdź, czy ścieżka i nazwa pliku są poprawne oraz czy wszystkie wymagane biblioteki są dostępne." Co ciekawe nigdzie nie mogę znaleźć tego pliku ani żadnego śladu po nim - sprawdziłem autostart, rejestr. Poza tym już wcześniej zauważyłem, że podczas połączenia z internetem komputer zwalnia (po ok. 5godz. muszę go przestartować) or...
  • coś się dzieje -nie drukuje drukarka -komputer zachowuje się dziwnie Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 13:02:54, on 2006-02-09 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\PROGRA~1\ALWILS~1\A...
  • mam problem drukarka jest sprawna drukuje pliki tekst z plików .txt a nie chce od wczoraj drukowac w Wordzie po skanowaniu całego dysku Norton znalazł beyond.class Trojan Horse i dał go do kwarantanny nie wiem czy virus ten ma coś wspólnego z tym że nie chce mi drukować drukarka proszę o szybką odpowiedź bo mam termin i muszę wydrukować pilnie pracę wklejam log Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 14:32:02, on 2004-12-17 Platform: Windows XP Dodatek SP. 1 (WinNT 5.01.2600) ...
  • Moja drukarka (urządzenie wielofunkcyjne Lexmark X74) przestała drukować, pomimo że skaner działa normalnie. Jak chcem wydrukować jakąś stronę i biorę polecenie drukuj to nic się nie dzieje. Nawet nie wyskakuje żaden komunikat. Czy to może być jakiś wirus? Pomóżcie!!!!!!
  • zawsze mam w tle ten proces mimo ze nie mam i nie mialam nigdy drukarki, czy to normalne? podobno jest on powiazany rowniez z trojanem Backdoor.Ciadoor.B Trojan ale mam czysty system wiec co jest grane?
  • Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:25:04, on 2005-10-12 Platform: Windows XP Dodatek SP. 1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe C:\Program Files\Alwil Sof...
  • Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 00:46:24, on 2005-05-31 Platform: Windows XP Dodatek SP. 1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się