login_niedostepny 15.04.05, 23:06 zawsze mam w tle ten proces mimo ze nie mam i nie mialam nigdy drukarki, czy to normalne? podobno jest on powiazany rowniez z trojanem Backdoor.Ciadoor.B Trojan ale mam czysty system wiec co jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ā Ā Ā Re: spoolsv.exe IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.04.05, 02:19 Nie wiem co chcesz przez to powiedzieć.U mnie ten proces należy do stale występujących i najchętniej przeze mnie zamykanych bo uwalnia komputer od jakichś ciągnących się wątków,skanowań czy zawieszeń.Zawsze można wątpić w skuteczność antytrojanów. Odpowiedz Link Zgłoś
login_niedostepny Re: spoolsv.exe 16.04.05, 10:20 proces nie po to wystepuje w tle, zeby go mniej lub bardziej chetnie zamykac, tylko zeby spelnial jakas funkcje. Spoolsv.exe jest powiazany z drukarka. Ja drukarki nie mialam i nie mam, wiec na cholere mi to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: spoolsv.exe IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.04.05, 11:07 Wylacz w uslugach bufor wydruku i nie bedzie chodzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_niedostepny Re: spoolsv.exe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 12:27 wylaczylam, dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś