Forum Kultura Książki Książki
ZMIEŃ
      durczok

durczok

(5 wyników)
    • i lansowanie sie do bolu
    • Czy napisał też że swoje cenne życie dedykował agitacji za Millerem i SLD jako przodujący funkcjonariusz Telewizji Kwiatkowskiego ?
    • Nie czytałam jeszcze książki pana Kamila ,ale wiem że ona pomoże wilu ludziom. Zanim pan Kamil ogłosil publicznie że jest chory na raka ja od 4 miesięcy już się zmagalam z chemią i byłam po operacji.Jest to naprawdę jeszcze temat tabu w naszym społeczeństwie i przydadzą się takie wyznania.Trzymałam za pana "kciuki" i walczyłam podwójnie.Wygraliśmy to życie i podobnie jak pan ja również wróciłam do pracy .A w tym wszystkim duże znaczenie miało wsparcie rodziny i przyjaciół zapewne jak u...
    • Boże, nie moge tego słuchać. A czy napisał, że jak tylko wyzdrowiał i pojawiły mu się pierwsze włosy, jeszcze jako tłusty, blady, ale już pewny siebie, swojej znanej dziennikarskiej twarzy, zaciągał do hotelu "Gromada" w Warszawie bynajmniej nie tylko brunetki, które tak lubi (bo jego żona jest brunetką)???? Halo, jak można być tak fałszywym i teraz kasę robić na wymianie zdań z ukochaną żoną, Marianną, z którą jego miłość się tak bardzo od czasu choroby podobno wzmocniła? Dlacze...
    • a propos, powinna byc w tej książce wkładka - tak ok 3 stron pt: "jak przegrać życie" autorstwa Durczoka ze wspomnieniami z jego rozmów z Pawłowskim. Tez by na tym zarobił,
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się