edmonton

(6 wyników)
  • Witam.Prosze o namiary gdzie moznaby wybrac sie z dzieckiem,mieszkamy na Edmonton N9 od nie dawna i chcialabym pojsc z corka gdzies,gdzie moglaby sie do woli pobawic z innymi dzieciaczkami.Moze ktoras z Was mieszka w okolicy i orientuje sie gdzie sa takie miejsca.Dziekuje.
  • pozdrawiam:) Inez
  • Hej. Moj maz wlasnie postaral sie o akt urodzenia dziecka w Londynie.Ale zamiast miejsce urodzenia:Londyn, mamy wpisane Lambeth, czyli cos w rodzaju dzielnicy.Co teraz bede miala wpisane w paszporcie lub jak w Polsce sie do tego ustosunkuja? Przeciez powinno byc Londyn, czy w Polsce beda wiedziec o co chodzi? Ktos tez tak mial?
  • na początku kwietnia mam termin i zastanawia mnie jak odbywa sie poród w kanadyjskich szpitalach. głównie interesuje mnie czy w pierszej fazie porodu mozna chodzic czy kazą lezec, jak jest z osobą towarzysząca, i jak długo przebywa sie z maluszkiem na oddziale, no i oczywiście kwiestia zmieczulenia. z góry dziekuje za odpowiedzi.
  • Czesc, mam na imie Kasia i wspaniala coreczke Julenke, ktora w maju skonczy 3 latka. Od roku mieszkamy cala rodzinka w Londynie i nie ukrywam, ze bardzo brakuje mi kolezanek - Polek. Jesli ktoras z Was dziewczyn chcialaby czasami spotkac sie przy herbatce na ploteczkach to po prostu poznajmy sie - napiszcie do mnie. Pozdrawiam - Kasia. Moj adres : julex@o2.pl lub nr gg 7228530
  • Wanienke z przewijakiem na kolkach.Oto jak wyglada www.mothercare.com/invt/ly3697&bklist= Uzywana byla 3mce, a teraz stoi i tylko miejsce zabiera. W zwiazku z "mala przeprowadzka" zalezy mi na tym aby oddac ja jak najszybciej, nawet jutro. W innym przypadku bede zmuszona ja wyrzucic,ale postanowilam napisac bo moze ktorejs z Was sie przyda .... Mieszkam na Edmonton (miedzy enfield a tottenham) jesli ktos jest zainteresowany - czekam na wiadomosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się