edmonton

(6 wyników)
  • Witam. Mam 32 l i mieszkam z rodzina w Anglii. Jestem spawaczem rur 141/111/136. Obecnie w Anglii w wyniku recesjii sytuacja na rynku pracy nie jest kolorowa. Mnostwo pracy za grosze a koszta utrzymania niewspolmiernie wysokie. Dlatego prosze odane ile mozna miec na godz jako spawacz i jake sa koszta itrzymania tzn: dom , ubezp, jedzenie,itd. Jak myslicie czy warto sie przeprowadzac? Nadmienie ze mowie biegle po angielsku i wszyskie uprawnienia ktore mam sa Brytyjskie. Dzieki
  • Dostałam pracę w Edmonton jako nauczyciel przedszkola. W kontrakcie mam zagwarantowane 11 $ za godzinę, pełnen etat (40H) plus dodatek za wykształcenie 1.64$ (podobno) i jeszcze jakieś 4% vacation pay. Chcielibyśmy razem z mężem wyemigrować do Edmonton. On nie ma jeszcze zorganizowanej pracy, nie mówi biegle po angielsku, jest z wykształcenie inż., ale jak się już dowiedziałam w Kanadzie jego uprawnienia nic nie znaczą dopóki nie zdobędzie na miejscu odpowiednich zaświadczeń. Mam pytan...
  • Mam okazję wyjechać do Kanady do pracy. Stawka godzinowa 24CAD. Czy za to można przeżyć? Jak drogie jest codzienne życie w Kanadzie? Czy firmy są uczciwe? Musze nadmienić , że mam już 40 lat i interesowałby mnie wyjazd na stałe. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Pozdrawiam
  • Witam. Poszukuję pracy w Edmonton. Moj chlopak leci tam w kwietniu na pol roku,a nie bardzo chcemy sie rozstawac,bo jakby nie bylo to kupa czasu,wiec chcemy poszukac czegos tam dla mnie. Mam 23 lata,niedawno skończylam studia na kierunku zarządzanie i marketing. Odbyłam kurs przygotowawczy na wychowawców placówek wypoczynku dla dzieci i młodzieży. Szybko się uczę, jestem osobą elastyczną, otwartą na współpracę i lubiącą podejmować różnorodne wyzwania. Jestem osobą rzetelną i odpowiedzialną....
  • www.canada.com/calgaryherald/index.html www.canada.com/edmontonjournal/index.html
  • tak dla Calgary jak i dla Edmonton, w najbogatszej prowincji kanadyjskiej , Albercie. www.cbc.ca/canada/edmonton/story/2006/07/31/calgary-police.html joineps.ca/ Pierwszenstwo maja policjanci z Wielkiej Brytanii. Ale znajacy jezyk angielski i prawo brytyjskie rowniez sie moga zalapac. Pozdrawiam dradam 1/2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się