eksperta

(6 wyników)
  • Rozliczam PIT znajomemu z ING Banku Śląskiego.Dochód roczny 94.650,- zł.Stanowisko-starszy doradca klienta.Piszesz,ekspercie,że banki zaczną ograniczac płace.Z takiego pułapu można ograniczac.Ja nie zarabiam na podobnym stanowisku nawet połowę z tego.Nie krytykuj współpracowników, że boli ich fakt niedoceniania ze strony firmy i wynagradzania niewspółmiernego do włożonego wysiłku.
  • Napiszcie jak wygląda u was ten projekt. U mnie w Oddziale ekspert dostał "starych" i najlepszych klientów, którzy sami znoszą mu wnioski więc siedzi 8h na tyłku i tylko je przyjmuje a pozostali doradcy, którzy zostali z działkowcami, PKZP i drobnicą mają sprzedaż bliską zeru i latają i błagają Klientów żeby coś "kupili". Czy u was w Oddziałach to tak samo funkcjonuje? Może rozwiązaliście to jakoś logicznie?
  • biznes.onet.pl/jak-obejsc-ustawe-kominowa,18490,3192864,1,prasa-detal
  • Experci(51)

Chciałby być eksperem w Pko
  • 2008-02-06 11:44:00 Pracownicy PKO BP chcą podwyżek Pracownicy PKO BP łączą siły na forum internetowym i żądają 1,5 tys. zł podwyżki. Wystosowali w tej sprawie manifest. O sprawie pisze Parkiet. Według gazety pracownicy PKO BP coraz częściej piszą na internetowym forum dyskusyjnym o możliwości strajku. Zamieścili tam manifest, w którym żądają m.in. podwyżki płac o 1,5 tys. zł. netto, ukrócenia praktyk mobbingu czy lepszego przypisania obowiązków. Pracownicy skarżą się takż...
  • Oglądałem program na INFO TV poświęcony 30 rocznicy wybuchu w Rotundzie i śmierci 49 osób. W budynku pracowało 170 pracowników (w niemal rodzinnej atmosferze) i było około 300 klientów. Wybuch był tak silny, że budynek podniósł sie do góry i następnie opadł. W wypowiedzi uczestniczki tej tragedii (w audycji TV), emerytowanej pracowniczki PKO szokuje brak ludzkiego zainteresowania losem żyjących b.pracowników PKO którzy uratowali się w czasie wybuchu - ze strony banku i wszelkich wł...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się