Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      firanka

firanka

(6 wyników)
    • Jaki kolor firanek proponujecie do groszkowych ścian.
    • jakie polecicie? firanki dlugie do ziemi czy krotkie do wysoakosci okna?
    • Forum schodzi na psy i zrownalo sie z poziomem architektury prezentowanym na lamach "Dom i Wnetrze", ewentualnie w kaciku architektonicznym "Pani Domu", czy jak to sie tam nazywa. Firanki zolte czy niebieskie, parkiet debowy czy wisniowy? Ci, ktorzy zadaja te pytania prosze serdecznie o pozostawienie tego forum i udanie sie na forum Dom i Nieruchomosci. Niech Forum Architektura bedzie zarezerwowane dla milosnikow architektury, a nie poradnikiem Mlodego Wnetrzarza- Pacykarza. ...
    • Witam mam zamiar zrobic sobie w domu takie okna jak w tym projekcie www.lipinscy.pl/project.xml?id=55802&keys=2&offset=155&backcmd=Collection te w kształcie "trapezowym" w lukarnach, czy ktoś coś takowego posiada? Czy nie ma problemu z późniejszym użytkowaniem, np firanki czy rolety czy coś co będize spełniało taką rolę.Chcę zrobić sobie jedno takie okno w sypialni , drugie w łązience , tyle że w łazience jakoś może dziwnie to wyglądać cała przeszkolona ściana. Co wy na to ?? ...
    • love?(5)

how about spam about love? do you think physical love is the most important thing or you thing a man ought to wright a poem book before he touches a woman? how it is with marriages? when people live together for more than five, ten years, do you thing it is still love?
    • Nie jestem częstym gościem na tym forum, ale dzięki takim komentarzom jak twoje w ogóle odechciewa się zaglądania tutaj. Wyobraź sobie, że są ludzie, którzy mają problem z doborem koloru czy decyzją o osłonięciu grzejnika, a że mają tego świadomość - zaglądają np. na takie forum, jako to, żeby zasięgnać rady. Nie musisz od razu z takich osób szydzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się