Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      firmowym

firmowym

(6 wyników)
    • Witam wszystkich Za tydzien organizuje impreze firmową. Event ten ma sie odbyć w jakimś klubie zeby można coś było zjeść i potańczyć. Ilość osób ok 15. Niestety towarzystwo raczej mieszane wiekowo z przewagą osób w wieku koło 40 więc miejsca, kluby do których ja na ogół chodzę (mam 26 lat) odpadają. Może znacie takie miejsca typu Dekada? Byli tam kiedyś i nie narzekali i jak nic nie znajde to zrobie tam. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam
    • Przejąłem właśnie obowiązki i mam się zająć koordynowaniem pracy dostawców i handlowców. Jak to zwykle bywa problem, leży w zawyżonych kosztach eksploatacyjnych, kosztach za paliwo...etc. Stąd mój pomysł na wprowadzenie usługi monitoringu GPS. Ktoś coś podpowie? na co zwracać uwagę? kogoś polecacie?
    • Proszę o podstawowe informacje o pracy w firmowych sklepach Tchibo (nie barach) Jakie są zarobki (podstawa, jakieś premie??), atmosfera pracy... pozdrawiam Ania
    • Hej, może mieliście fajną imprezę firmową w jakimś miejscu w Warszawie lub bliskich okolicach. Najbardziej mnie interesuje miejsce gdzie najpierw mozna posiedzieć i pogadać, a potem się trochę pobawić. Aha, tak dla 80 osób. A w ogóle to proszę o wspomnienia z miłych 'integracj" firmowych KO
    • no właśnie...Pozdrawiam.A.
    • dobrze byloby miec w biurze gratisowa kawe/herbate i moze miejsca dla rowerow do postawienia latem ehh rozmarzylam sie sa takie biura u nas czy tylko na filmach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się