Forum Regionalne Śląskie Nikiszowiec
ZMIEŃ
      fotografia

fotografia

(5 wyników)
    • AUTOR O WYSTAWIE: Czym jest wizerunek człowieka? Jak postrzegamy każdego z osobna? Gdzie sięgają granice ludzkiej otwartości na nieznane? Jak dużym zaufaniem może być obdarzony człowiek twierdzący, że robi zdjęcia metalową puszką? To już nie nowość, że tworząc zdjęcia zadaję sobie trudne pytania. Tak naprawdę pytania zadaję ciągle, jednak Projekt „Twarzysze” zmusił mnie do głębszego zastanowienia się nad tym, co robię i do czego wykorzystuję moje fotografie. Nad tym jak mocny ...
    • Śląska Fotografia Prasowa 2012 – zachęcamy do głosowania na najlepsze zdjęcie! Konkurs Śląska Fotografia Prasowa organizowany jest przez Bibliotekę Śląską w Katowicach od dziesięciu lat. Głównym celem przedsięwzięcia jest promocja regionu oraz dokumentacja wydarzeń i przemian zachodzących wokół. W konkursie uczestniczą zarówno profesjonalni fotograficy, jak i amatorzy współpracujący z lokalnymi gazetami i portalami internetowymi lub zamieszkali na Śląsku (województwa: śląskie, dolnoś...
    • Witam wszystkich uczestników forum! Poszukuję jakiejkolwiek dokumentacji fotograficznej przedstawiającej:budynek pralni i magla(Rymarska 4) oczywiscie na Nikiszu oraz wnętrze tego budynku. Wiadomo-nikt specjalnie nie fotografował sie podczas ciężkiej pracy przy tarze i maglu,ale gdyby jednak ktoś coś miał-bedę wdzięczna za wszelka pomoc. Proszę o kontakt: bede70@gazeta.pl lub tel.323539559 wew.2. Fotografie pozyczę ,zeskanuje i oddam oczywiscie.Pozdrawiam.
    • Wystawa Fotografii Profesjonalnej Od dnia 22.08, 2008 do dnia 30. 09.2008 w Katowickiej Galerii Szyb Wilson ma miejsce wystawa Fotografii pt. "Nikisozwiec w fotografii profesjonalnej" Wczoraj (18.09.08) o godzinie 18.00 miało miejsce uroczyste spotkanie z autorami prac. Spotkanie było przygotowane w sposób w jaki zazwyczaj odbywają się wernisaże, czyli krótkie przemówienie, przedstawienie autorów zdjęć oraz poczęstunek dla zaproszonych gości. Każda z obecnych na sali osób, oprócz pod...
    • Mówi się, że ktoś z kimś żyje jak pies z kotem, co czasem może oznaczać że...w wielkiej zgodzie. Miałam kiedyś pod opieką dużego psa i małego kotka mojej koleżanki. Zdarzało mi się, że czasem tak dawały mi w kość, że musiałam je rozdzielać po czym wieczorem...zgodnie pchały mi się do łóżka, śpiąc wtulone w siebie w moich nogach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się