Forum Regionalne Podlaskie Bielsk Podlaski
ZMIEŃ
      fotografia

fotografia

(6 wyników)
    • 1 kwietnia w Centrum im. Ludwika Zamenhoffa w Białymstoku zostanie otwarta wystawa „Pahanstwa". Podczas wystawy będzie można nabyć album pod tym samym tytułem – jest to pierwsza książka Liankievicha. Następnego dnia – w sobotę 2 kwietnia 2011 o godzinie 14:00 w Centrum Edukacji i Promocji Kultury Białoruskiej we wsi Szczyty-Dzięciołowo odbędzie się wernisaż innego projektu tego znakomitego białoruskiego fotografa. W Szczytach zagości wystawa pn. „Białorusini w Polsc...
    • Jeszcze tylko kilka dni (do 30 kwietnia br.) można oglądać wystawę fotografii „Dziedzictwo kulturowe i przyrodnicze ziemi bielskiej”. Celem wystawy była prezentacja zabytków kultury materialnej i malowniczych zakątków ziemi bielskiej, jako części Polski i Europy. Zapraszam.
    • www.badongo.com/pic/246567 www.badongo.com/pic/246570 www.badongo.com/pic/246573 www.badongo.com/pic/246574 Macie jakieś inne zdjęcia, zamieszczejcie....
    • Witam ponownie, teraz poważnie chciałbym jak w temacie zaproponować fotografie wykonane najprostszym aparatem ( w moim wypadku aparat Nokia 6020 Proszę Was bardzo, wiem ,że posiadacie lepsze urządzenia, lecz nie śmiejcie się z nas amatorów . Ostatnio wykonałem kilka wartościowych ujęć, moim zdaniem temat można rozwinąć, to co obserwowałem z Waszych poczynań aż miło ! partizan79, stepy , szpila555 i inni . img70.imageshack.us/img70/1404/hilti11mi.jpg
    • Od 2 stycznia br. w Trójce muzyka i wątki z ostatnich dekad. Dziś muzyka z lat 70-tych, a wątki o Pewexie, Baltonie, gumie do żucia Donald z historyjkami, magnetofonach szpulowych ZK 120, taśmach ORWO, Stilon, aparatach fotograficznych Zorkij 5, Fed, Zenit, itp. Piękne lata. Warto posłuchać radia.
    • www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100303/REGION06/566786939

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się