Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      fotografia

fotografia

(7 wyników)
    • Witajcie grupowiczki - mam do was pytanie - zajmuję się od paru lat tzw. fotografią mody i wdzięku - jednym słowem lubię fotografować kobiety - młode i te starsze, mniejsze i większe. Do tej pory główną klientelą są agencje modelek, same modelki lub kandydatki oraz firmy odzieżowe itp. I teraz pytanie - zastanawiam się czy cieszyła by się powodzeniem usługa polegająca na fotografowaniu kobiet (nie modelek) dla ich własnej przyjemności - od po prostu taka sesja tylko dla siebie - by mieć fajne...
    • Waham sie czy ja kupić,nieźle przeceniona(50%),ale nie wiem czy nie jest ona zbyt "poważna"?? oto fotka: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1056869,2,1.html
    • Która jest ładniejsza i pasowałaby szatynce ? ma być na prezent dla koleżanki,stad pytanie do was. fotoforum.gazeta.pl/3,0,858814,2,1.html
    • Kupilam jakas h temu sukienke,delikatny material,lejacy sie,sukienka jak widac na zdjeciu siegajaca kolan,dosc szeroka,od biustu w dol rozszerzana,mozna pojesc bo sukienka mianowicie " zakrywa " te rejony:).Z boku zamek,z tylu jest ona na "X" - mam na mysli te ramiaczka cieniutkie,podobala mi sie w sklepie,bo bylo goraco, ona taka szeroka, przewiewna,nie krepuje ruchow,a teraz sie zastanawiam czy jednak powinnam ja zostawic...co wy na to? fotoforum.gazeta.pl/3,0,692892,2,1.html fot...
    • i podam wam linka: www.lumpeksy.pl/ a teraz się poupajam swoją szlachetnością;-)))
    • witam wczoraj widziałam fajne paski czy uwazacie ze sa one jeszce modne no i jakie chodzi mi o taki pasek zeby nalozyc na sweterek bluzke tak widzialam na fotografiach bea
    • Większość kobiet (ostatnio media też się za to trochę zabrały) krytykuje ''zrobione'' zdjęcia, które ukazują się w kolorowych magazynach. I w zasadzie też zawsze uważałam, że niezbyt to fajne. Ale jak się tak głębiej zastanowić-osobiście w zasadzie nic nie mam przeciwko temu (tz. przeciwko lekkiemu zretuszowaniu np. cery. Bo wydłużanie szyi i powiększanie oczu to rzeczywiście lekka przesada). Bo są różne następstwa patrzenia na takie ''śliczne kobitki''- Jedne z nas czują się go...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się