Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      fotografia

fotografia

(8 wyników)
    • Witam , czy ktos może doradzic coś na temat robienia zdjęć pod wodą tzn. chodzi mi o zakup w rozsądnej cenie obudowy-futerału wodoszczelnego (rozsądna cena oznacza aby obudowa nie przekraczała ceny aparatu) . Czy ktoś z forumowiczów testował taki futerał , jaki oferowany jest na allegro link: www.allegro.pl/item214163762_podwodna_obudowa_futeral_do_aparatow_wp500_gdy.html oczywiście nie chodzi mi o schodzenie na 10 - 15 m ale najprostsze fotki raf , rybek etc podczas pływania z ma...
    • Proszę doradźcie mi jaki mam kupić aparat fotograficzny do robienia zdjęć pod wodą.NIe myślę tu o aparatach dla profesjonalistów.
    • Witam wiem, że ten temat był już poruszany bo gdzieś o tym już czytałam, jednak nie mogę go odnaleźć :( Czy moglibyście mi powiedzieć czy aparaty jednorazowe robią dobre zdjęcia podczas nurkowania? Jeśli tak to jakie polecacie, i czy macie jakieś zdjątka do obejrzenia. Noi czy jeśli pojadą z jakims instruktorem na nurkowane czy oni robią zdjęcia, jeśli tak to w jakiej cenie?
    • Witam... Mam pytanko natury technicznej: Czy robiąc zdjęcia Lustrzanką (Canon EOS 300V) potrzebuję jakieś filtry na obiektyw (UV, polaryzacyjny lub inne) biorąc pod uwagę pogodę i nasłonecznienie w Egipcie ??? Pozdrawiam... MC_NEO
    • mam pytanko do bywalcow i znawcow Sharm oraz Jerozolimy - czy sa tam jakies godne polecenia punkty fotograficzne, gdzie mozna zgrac zdjecia z karty na plytke? mam na mysli usluge wykonywana przez zaklad, a nie samodzielne zgrywanie przez kabelek, bo nie bardzo chce mi sie wozic cale pudlo- kabelek, plyty ze sterownikami itp. Bede wdzieczna za info!
    • chcialabym kupic aparat do robienia zdjec pod woda. nie chodzi mi o sprzet jednorazowy. myslalam o podwodnym aparacie cyfrowym? czy jest cos takiego na rynku, czy tylko w zestawie: aparat + obudowa? i jakie sa ceny takiego sprzetu (obudowy)? gdzie mozna je kupic? napiszcie prosze jakimi aparatami robicie zdjecia i jak oceniacie ich jakosc? bede wdzieczna za podzielenie sie wiedza i doswiadczeniem w tym temacie.
    • Witam.wybieram sie w sierpniu do sharm el sheikh.mam pytanie do ludzi ktorzy juz tam byli i pstrykali podwodne fotki.mianowicie zakupilem aparat cyfrowy sony dsc t-1 oraz podwodna obudowe.czy to wystarczy aby zrobic ladne foteczki? generalnie chodzi mi o to czy trzeba zakupic jeszcze jakas lampe?czy lampa blyskowa w samym aparacie wystarczy aby na zdjeciach bylo wszystko widoczne? pozdrawiam.Marek
    • Czy to prawda,że bez filtra polaryzacyjnego na zdjeciach nie wychodzi turkus morza? Czy mieliscie aparaty bez tego filtra a morze wama wyszlo turkusowe???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się