-
Zapraszam do skorzystania z naszych uslug - fotografia, wideofilmowanie HD, steadycam.
Ceny umiarkowane.
kontakt bezar@op.pl
fotografpolskiwrzymie.blogspot.it/p/video.html
-
Sama skorzystałam kiedyś z podobnego wpisu, dzięki któremu znalazłem odpowiedniego fotografa na mój ślub, dlatego też spróbuję pomóc tym w podobnej potrzebie.
Otóż jeśli jest tu ktoś, kto niedługo wchodzi w związek małżeński i wyprawia weselicho, a nie znalazł jeszcze odpowiedniego fotografa chciałbym polecić studio Pana Kuby - www.fotopawlik.pl.
Co więcej, jestem w stanie zagwarantować, że jeśli zgłosicie się do tego konkretnego fotografa, a powołacie się na ten konkretny wpis - możeci...
-
Witam :)
Chciałam zaproponować Państwu swoje usługi jako fotografa ślubnego oraz okolicznościowego :)
Pracuję głównie w okolicach Katowic, ale istnieje szansa dojechania w każdy zakątek Polski :)
Zapraszam do zapoznania się z moją ofertą ślubną na blogu: ssakowicz.blogspot.com/
UWAGA!! Wolne terminy w listopadzie-grudniu 2012 oraz na rok 2013- przy podpisaniu umowy do grudnia 2012 na pierwsze 10 par czeka bardzo atrakcyjny rabat! :)
-
Witam !
Wykonuje profesjonalna fotografie slubna !!!
Mam jeszcze wolne terminy : lipiec/sierpien/wrzesien/pazdziernik i inne !!!
Wejdz na strone
www.foto.atelierkato.pl
i napisz do mnie zapytanie.
pozdr
t.g.
-
Artystyczna fotografia ślubna, wykonywana z dużą pasją, starannością, kreatywnością i precyzją ! Oferuje Państwu profesjonalną obsługę fotograficzną. Zakres działalności to cała Polska - preferowany Śląsk oraz Katowice. Zapraszam do współpracy. Na terenie Katowic i okolic pelen reportarz z sesja plenerowa i albumem do 1000zł !!!
www.foto.atelierkato.pl
foto@atelierkato.pl
-
Zapraszam do obejrzenie portfolio na stronie:
slubhawrot.blogspot.com
W razie zainteresowania proszę pisać na krzysiekhawrot@gmail.com w celu przesłania cennika.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do współpracy
-
www.fotki-slubne.eu
Fotograf powinien zajmować się robieniem dobrych zdjęć a nie opracowywaniem skomplikowanego systemu cennikowego z szeregiem dopłat, opłat za oczywiste rzeczy...
Wejdź na naszą stronę i przekonaj się , że dobre zdjęcia ze swojego ślubu możesz mieć w prostej ofercie.
Za 1700 zł otrzymasz to, czego potrzebujesz :
- 2 fotografów do pełnej dyspozycji od przygotowań do oczepin włącznie,
- przepiękny tradycyjny album bądź fotoksiążkę wg unikalnego projektu (każda fotoksi...