Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      grafikiem komputerowym

grafikiem komputerowym

(7 wyników)
    • Jakie są zarobki grafika w Białymstoku? Proszę podawać w zależności od doświadczenia i firmy. Dziękuję
    • na pelen etat ja zarabiam 2500 i mam umowe o prace na 800 zl. A wy ?
    • W sredniej wielkości firmie??? Zaraz po studiach bez doświadczenia?
    • Młody, zdolny, ze zmysłem artystycznym, z doświadczeniem w agencji reklamowej i wydawnictwie - szuka pracy. Czy osoba, z takimi predyspozycjami (ogólnie określone) ma szansę na znalezienie pracy w branży? Gdzie teraz graficy znajdują pracę?
    • ciekawa jestem jaki jest rynek grafiki w polsce/warszawie tj. wymagania min. i place... i.. oczywiscie czy jakies firmy otwieraja stanowiska.... dzieki. graphics2559@yahoo.com
    • Czy ta forma pracy jako freelancer(grafika komputerowa, projektowanie graficzne, webmaster)zdaje egzamin w Warszawie (i nie tylko)? Czy ktos z Was tak zarabia na zycie i jest OK? Pzdr.
    • konczę studia na UW, postanowiłem więc po kilku latach dorywczej pracy spróbować swoich sił w normalnym wymiarze godzin, zaproponowałem kilku Pracodawcom żeby zatrudnili mnie na staż, nie ponosili by z tego tytułu zadnych wydatków, bo ja chciałem uczyć się zdobywać i doświadczenie za przysłowiowe dziekuję, i co się okazuje? NIKT nie chce młodych ludzi do pomocy/pracy, ciekawe gdzie ja mam zdobywać doświadczenie w przygotowywaniu grafiki komputerowej skoro nie mam szans na 1 miesię...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się