Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      grafitowy

grafitowy

(4 wyniki)
    • Witam forumowiczów i proszę o radę. Będę urządzać kuchnię i bardzo podobają mi się zlewozmywaki granitowe w grafitowym kolorze. Problem w tym, że nigdy takiego nie widziałam i nie wiem czy się dobrze używa. Wydaje mi się że nie widać na nim zacieków i zarysowań. I od razu drugie pytanie. Czy do takiego zlewu pasuje bateria srebrna czy lepiej do kompletu grafitowa.Mi bardziej podoba się srebrna.
    • Czy wiecie gdzie kupić szare/grafitowe kafle podłogowe? Podaję przyklad, jednak te są za ciemne dla mnie :( choć cena bardzo ok - 55 zł/m2 www.cermax.pl/?k=katalog&w=&d=23&d1=32&d2=40&d3=82&PHPSESSID=e6e30d6051d30c6250ba9926f9460b14 Najlepiej gdyby były bardziej jednorodne. Czy ktoś może widział płytki Domasco w kolorze szarym? Dziękuję za wszelkie informacje.
    • W najbliższym czasie czeka mnie remont łazienki i planuję w niej szare płytki połączone z jakimś drugim kolorem (może czerwień, zieleń), jeszcze nie wiem. Przeglądam na internecie oferty różnych producentów i podobają mi się takie grafitowe www.opoczno.com/index2.php?id=42&KolekcjaID=267 tylko chciałabym bez kwiatków, wymiar taki lub większe Widział gdzieś ktoś takie w rozsądnej cenie (do 100zł/m) Z góry dzięki
    • www.rako.cz/pl/poland/plitka/146-defile/3953 kupiłam takie płytki do kuchni otwartej na pokój z takimi panelami www.komfort.pl/panele/info/kod/259621/PG/1/POZ/5 kuchnia będzie z ikei czerwona fotoforum.gazeta.pl/3,0,1491409,2,7.html styl nowoczesny fotoforum.gazeta.pl/3,0,1491413,2,6.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1479729,2,8.html kolory to: biel, ciemna czerwień, czarny no i metal oraz szkło mleczne. Jaki dać kolor fugi do tych płytek w kuchni?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się