Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      gronkowiec

gronkowiec

(5 wyników)
    • witam czyt moglby mi ktos odpowiedziec czy gronkowca mozna zdiagnozowac przez badania krwi czy tylko przez wymazy ? pozdrawiam
    • Moi Drodzy Internauci, od paru lat mam gronkowca złocistego w gardle i nosie. Pare razy zaaplikowano mi kuracje antybiotykowa majaca zwalczyc gronkowca ale bez skutecznie. Oprocz tego ze choruje srednio 7 x w roku na angine, zapalenie oskrzeli, płuc itd. stale boli mnie gardło. Wczoraj od kolejnego laryngologa dowiedziałam się ze najlepszym sposobem w moim przypadku jest AUTOSZCZEOPINKA. Prosze o wypowiedzi ludzi którzy byli lub sa w podobnej sytuacji, którzy autoszczepionke maja ...
    • Od dlugiego czasu mam takie biale, malutkie chrostki na czlonku, konkretnie pod glowka (zoledziem), nie wiem jak to sie fachowo nazywa. sa dosc male, nie bola, po prostu sa i nie chca zniknac. czy ktos wie co to jest ? jak sie tego pozbyc ? i drugi problem, na jadrach mam pelno jakby prsyszczy, ale takich nie wielkich, nie da sie ich wycisnac, ani nic, nie bola. Czasem jakis sie powiekszy i da sie go wycisnac. Ludzie, co to jest ? od kilku lat nie uprawiam juz "przygodnego seksu...
    • Moja 9 miesieczna córeczka ma gronkowca złocistego w przewodzie pokarmowym .Walczymy z nim już 4 miesiące .Zaczeło się od okropnej biegunki z posiewu kału okazało się że wychodowano klebsiellę pneumoniae i tego paskudnego gronkowca. Jestem już u kresu wytrzymałości.Dziecko niechce jeść jest rozdrarznione, ogólnie nie jest dobrze. POMÓŻCIE .
    • forum.gazeta.pl/forum/w,1151,103811563,,Blad_medyczny_sprzed_30_lat_odszkodowanie_.html?v=2 "Wiele lat temu - w środkowym PRL -u doszło do wypadku samochodowego. W jego rezultacie poszkodowany trafił na operację i w szpitalu, podczas zabiegu wszczepiono mu gronkowca złocistego." (...) "Czy możliwe jest jeszcze uzyskanie odszkodowania od szpitala (lekarz, który wszczepił gronkowca już dawno nie żyje)"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się