Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      guzek w pochwie

guzek w pochwie

(2 wyniki)
    • Witam, ostatnio zauważyłam dość dziwną rzecz. Znalazłam niedaleko od wejścia do pochwy wyniosłość. Nie boli, jest pokryta tak jak cała reszta pochwy. Jest dość twarde mniej wiecej jak ściana... Ale tego chyba tam nie powinno być. Wygląda to schematycznie mniej więcej tak [img]https://zapodaj.net/0007593013dce.jpg.html[/img] Jest może grubości palca wskazującego. Mogę to okrążyć placem, przy czym dolna część przechodzi tak jakby dalej normalnie w ścianę. Czy jest to normalne? Z góry dzięku...
    • witam wszystkich i proszę o pomoc tzn. odpowiedź na pytanie. może zacznę od początku 3 lata temu urodziłam dziecko i oczywiście nie obyło się bez szycia miałam oprócz zewnętrznych szwów także wewnętrzne szyte nicmi rozpuszczalnymi. a dzisiaj podczas kąpieli po wsunieciu palca do pochwy wyczułam taką małą twardą "kulkę" czy to może być blizna po szwie? czy może jakiś guzek? nie moge stwierdzić czy jest to na ściance, raczej centralnie położone, dodam że właśnie mam okres 2 dzień może to ...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?