herby

(5 wyników)
  • Macie może herb Pruszkowa w formacie wektorowym? K.
  • Czytając Wasze wypowiedzi (i obserwując reakcje na nie) na forum wpadłem na taki oto pomysł, ażeby zmienić herb naszego miasta. Wg. mnie najlepszym herbem naszego byłyby "słynne" 3 małpki (jedna zasłania rękoma oczy, druga zatyka sobie uszy, a trzecia nos). Symbolika tego jest następująca - nic nie widzieć, nic nie słyszeć, nic nie czuć. Tak bowiem oto zachowują się NASZE WŁADZE, jeśli chodzi o problemy mieszkańców Pruszkowa !!
  • T-shirt(25)

Jak myślicie, czy jesteśmy już na tyle silnym forum, coby się (i Pruszków) wypromować na sposób marketingowy? :) www.tiszert.com/oferta.htm Jak rozumiem, na "dowolnym ubranku" można się promować za 25 zł. Tak sobie myślę, że jakby zebrała się odpowiednia ilość t-shirtów, to cene dałoby sie zbić do jakichś 15 pln/szt. Co Wy na to? SQH i starzy Pruszkowiacy - co na takiej koszulce mogłoby/powinno być uwidocznione? Zajrzałem na oficjalną stronkę Pruszkowa - ładny mamy herb, ...
  • Podobno w kościele w Pruszkowie jest kolekcja wszystkich rodzajów używanych w naszej historii orłów. Bardzo chciałbym je zobaczyć ale specjalna wycieczka w tym celu odpada. Nie ma ktoś jakiejś fotki? r19177@interia.pl
  • P - shirt(16)

na prośbę cat_s'a przerzucam Pru-shirta do P-shirta: • Pru-shirt cat_s 22.12.2003 01:14 odpowiedz na list odpowiedz cytując Chcecie? Ja bardzo, nawet przy żbiko(koto)podobnym nie będę się upierał...;) Technicznie chyba jest to do zrobienia. O ile będa chętni. Jeśli będą - dopisujcie sie, po ja postaram się aktualizować bierzący stan zapotrzebowania. LISTA CHĘTNYCH NA PRUSZKOWSKIE T-SHIRTY 1. cat_s - 10 szt., rozmiary: 6 - XXL, 4 XL Pozdrawiam cat_s

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się