herby

(4 wyniki)
  • Czy uwazacie tak jak ja ze Przemysl ma najlepszy herb na podkarpaciu? Ma swoja historie i znaczenie...
  • Poniewaz UM nie raczyl mi odpowiedziec to moze ktos z Was wie: czy wykorzystanie nazwy miasta i ewentualnie herbu podlega w jakis sposob prawom autorskim? czy wykorzystujac nazwe miasta lub/i herb mam obowiazek wnosic jaies oplaty na rzecz UM. Jesli tak, to jaka jest podstawa prawna ewentualnych oplat? Dziekuje za merytoryczne odpowiedzi
  • A tak mi wpadło do łba ;) Mam na bagażniku flagę polski ... się znaczy małą odblaskową naklejkę biało czerwoną z godłem ... Ostatnio wpadlem na pomysł walnięcia sobie rolety na tylną szybę ... ale po co mi "oryginalna" w czarnym kolorze ... wpadłem na pomysła... Jeśli jeżdżę za granicą , mam na szybie z tyłu rozwiniętą flagę polski ... ale o to nie trudno ... pomyślałem, że walnę sobie w "przelotach krajowych" na szybie herb przemyśla ... www.przemysl.pl/imag/herbpr.gif...
  • Kazde miasto ma swoj herb, ale teraz trzeba logo... :)))) www.przemysl.pl/serwis/logo1.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się