23.12.03, 20:18
na prośbę cat_s'a przerzucam Pru-shirta do P-shirta:

• Pru-shirt
cat_s 22.12.2003 01:14 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Chcecie? Ja bardzo, nawet przy żbiko(koto)podobnym nie będę się upierał...;)
Technicznie chyba jest to do zrobienia. O ile będa chętni.
Jeśli będą - dopisujcie sie, po ja postaram się aktualizować bierzący stan
zapotrzebowania.

LISTA CHĘTNYCH NA PRUSZKOWSKIE T-SHIRTY
1. cat_s - 10 szt., rozmiary: 6 - XXL, 4 XL

Pozdrawiam
cat_s
Obserwuj wątek
    • cat_s Re: P - shirt 23.12.03, 20:31
      Dzięki, ładnie wygląda. Tylko jakos mnie podkasowało;)

Pozdrawiam
      cat_s
      • altu Re: P - shirt 23.12.03, 20:37
        Hmmm..
        dla mnie lepsze bylo tamto... (nazwa tez byla nawet bardziej medialna i od razu
        wiedzialo sie o co chodzi.. Pru-shirt... to brzmi dumnie)
        ale ok.
        zostanmy przy tym P-shirt'cie
        czarny z herbem starym? moje zamowienie bez zmian...
        • cat_s Re: P - shirt 23.12.03, 20:40
          Czyli na BIEŻĄCO;) :

Sztuk: 13
          8 x XXL; 5 XL

2. chętna jestem, na 3 sztuki: 1 XL i 2 XXL

Ktoś chętny jeszcze?

Pozdrawiam
          cat_s
          • josip_broz_tito Re: P - shirt 23.12.03, 20:43
            No to jeszcze ja - 1 XL i 1 L, tylko może bez tych imion, bo nie wiem czy z
            tego pomysłu nie zrezygnowano :)
            • cat_s Re: P - shirt 23.12.03, 20:53
              Czyli na BIEŻĄCO;) :
              Sztuk: 13
              8 x XXL; 5 XL
              2. chętna jestem, na 3 sztuki: 1 XL i 2 XXL

josip_broz_tito 23.12.2003 20:43 odpowiedz na list odpowiedz cytując
              No to jeszcze ja - 1 XL i 1 L, tylko może bez tych imion, bo nie wiem czy z
              tego pomysłu nie zrezygnowano :)

Sztuk: 16

8 x XXL; 5 XL

2. Altu - chętna jestem - na 3 sztuki: 1 XL i 2 XXL
              3. J_T_B _ 1 XL i 1 L

Kto jeszcze?

cat_s
              • altu Re: P - shirt 23.12.03, 23:46
                WRONG!

Wychodzi na to, że:
                8 XXL
                6 XL
                1 L

łącznie 15 sztuk
                • cat_s Re: P - shirt 24.12.03, 00:14
                  Dzięki za wsparcie. Cyferki nigdy nie był mopją mocną stroną :)

cat_s
                  • cat_s Re: P - shirt 29.12.03, 07:41
                    Świeta Świętami...

...ale jak chcemy mieć P-shirty, to się trzeba jakoś zmobilizować:)

twojemiasto.gazeta.pl/warszawa/1,34903,1825294.html
                    Pozdrawiam
                    cat_s :)
                    • altu Re: P - shirt 29.12.03, 11:22
                      To moze najpierw projekty graficzne?
                      Jak będzie ładnie i ogólnie fajnie, to ja się pewnie na parę sztuk dodatkowo
                      skuszę, a inni forumowicze pewnie też dołączą...

• cat_s Re: P - shirt 16.01.04, 23:17
                        Wracam raz jeszcze do P-shirtów. Dalej uważam, że to niezły pomysł.
                        Póki co, wiadomo, że zapotrzebowanie (zgłoszone na forum) to ok. 15 szt. Nie
                        znam sie na techniczno-finansowych sprawach, ale to chyba mało, coby zmieścić
                        się w sensownej cenie. O ile pamiętam - merytorycznie, jeśli chodzi o technikę
                        i koszta - na forum wypowiadali się SMALLEC I J_B_T...

Panowie, uzgodnijcie jakiś kompromis - jak to w końcu jest z tymi sitami i
                        innymi... Jakie mogą być realne koszty zrobienia konkretnej liczby P-shirtów?
                        Rozumiem, że zależy to w dużej mierze od ostatecznej wersji nadruku.

No to trzeba chyba powoli finalizować dyskusję nt. wyglądu P-shirta. O ile
                        pamętam SQH już "się złożył" i po 22.01 będzie wolny jak... magister:), więc
                        może można będzie się uśmiechać o nadanie "niepowtarzalnego kształtu
                        graficznego"?

Po przemyśleniu i lekturze postów zw. z tematem P-shirtów moja nieśmiała wizja
                        byłaby taka: czarny shirt ze starym herbem na "lewej piersi" w oryginalnych
                        kolorach. Na plecach nowy herb (bez kolorów), poniżej/powyżej napis
                        PRUSZKÓW'2004.

Napis i nowy herb - ponieważ myślę sobie tak, że kontestacja kontestacją, ale
                        P-shirty powinny też promować na bieżąco Pruszków taki, jakim jest obecnie.

Dajcie sygnał, co Wy na to? Może pojawią się lepsze pomysły?
                        Smallec, J_P_T - ile egzemplarzy trzeba by zamówić w jakiejś firmie, by cena
                        jednej sztuki nie przekroczyła 10-15 PLN?

Pozdrawiam
                        cat_s

PS
                        SQH - trzymam kciuki.
                        • stary.prochazka Re: P - shirt 17.01.04, 18:45
                          ja się niestety jednak wysmykam z interesu i spróbuję jakoś na własną rękę
                          podziałać.Mówiąc otwarcie, nie założyłbym w życiu niczego co ma na sobie nowy
                          herb Pruszkowa, w ogóle nie czuję się z nim związany i traktuję go jako coś
                          obcego.Nie chodzi już nawet o kontestację,ja się po prostu do niego nie
                          przyznaję jako pruszkowiak.
                          • cat_s Re: P - shirt 17.01.04, 22:42
                            Prochazko,
                            Nie wymsykuj się z interesu. Jak napisałem, to tylko moja nieśmiała wizja.
                            Uważam, że lepiej tylko ze starym, niż w ogóle bez!
                            Jak myślę, w jedności siła a własna ręka zawsze słabsza niż rąk kilka. Tym
                            bardziej, że moje ręce zgodne są i skłonne do kompromisów.
                            Tym bardziej, że jestem w Pruszkowie niejako "gościem" i chętnie przychylę się
                            do zdania rdzennych mieszkańców.
                            Generalnie - chodziło mi o to, że jak dalej są chętni na P-shirty, to żeby
                            podziałać jakoś konkretniej.

Pozdrawiam
                            cat_s
                            • stary.prochazka Re: P - shirt 18.01.04, 16:23
                              to fajnie że jeszcze nie wszystko przesądzone.Przepraszam że tak staję okoniem
                              ale dla mnie nowy herb jest jak-nie przymierzając-orzeł bez korony.Urodziłem
                              się w Pruszkowie, mieszkam tu 22 lata i nie potrafię ścierpieć tego
                              rozdziawionego pyska.
                              Moja wizja jest minimalistyczna:czarna koszulka, herb(stary)w kolorze i napis
                              małą czcionką z przodu po lewej stronie-to wszystko.takie coś odpowiadałoby mi
                              najbardziej.
                              • smallec Re: P - shirt 18.01.04, 17:14
                                Zdecydowanie tak. Zreszta moja opinie Panowie juz znaja ;)
                                Co do spraw technicznych ... naprawde wystarczy stary herb z bialym napisem pod
                                spodem to i tak 4 kolory nadruku ... wiec nie bedzie zbyt tanio.
                                Zorientuje sie jaka by byla cena (np. przy 30 sztukach)w znajomej firmie i dam
                                znac. Jadnak jestem teraz w identycznej sytuacji co Sqha, wiec nie moge sie
                                podjac realizacji pomyslu.

pozdrowienia
                                Smallec
                                • stary.prochazka Re: P - shirt 18.01.04, 17:36
                                  >Najważniejszą sprawą w moim życiu nie jest teraz zwyciężac,
                                  >ale SKONCZYYYYYC TEEEE STUUUUUDIAA!

słyszałem ze dobrą metodą na skończenie jednych studiów jest rozpoczęcie
                                  następnych.Próbowałeś może w ten sposób?:-)
                                  • cat_s Re: P - shirt 18.01.04, 18:54
                                    No to fajnie, że sprawa P-shirtów trochę się przejaśnia :)

Smallcu, a Ty kiedy się składasz/bronisz?
                                    Jak będziesz się dowiadywał o P-shirty, dowiedz się przy okazji nieśmiało, czy
                                    (i ewentualnie za ile; I dlaczego tak drogo;) ) była by możliwość dobicia na
                                    koszulce numeru "seryjnego".

Pozdrawiam
                                    cat_s
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka